Je bent hier: Home > Celebs > Stappen Bibi Breijman en Waylon binnenkort in het huwelijksbootje?

Stappen Bibi Breijman en Waylon binnenkort in het huwelijksbootje?

Celebs
Stappen Bibi Breijman en Waylon binnenkort in het huwelijksbootje?

Zo’n anderhalf jaar geleden werd de liefde tussen Bibi Breijman (28) en Waylon (39) bekroond met dochtertje Teddy. Van dat moederschap geniet de vlogster met volle teugen, maar trouwen met haar vriend noemt ze daarentegen “geen must”.

Hoewel Bibi nooit heeft gedroomd van een witte jurk en dure bruiloft, komt het onderwerp ‘trouwen’ weleens ter sprake. “Maar ik ga niet lopen hinten naar hem. Dat is zwaar irritant”, zegt ze in een interview met Grazia. “Mij maakt het allemaal niet uit, al geeft hij me een ring van de Zeeman.”

Trouwen in het buitenland

Bibi en Waylon bevestigden in november 2017 dat ze een relatie hadden, een jaar later werd hun dochter Teddy geboren. Hoewel Breijman trouwen niet zo belangrijk vindt, weet ze wel hoe een eventuele bruiloft er uit zou moeten zien. “Met een klein gezelschap, vrienden en familie, op een warme plek in het buitenland. Dat lijkt me ideaal”, aldus de brunette.

Showbizz-scheidingen

De vele scheidingen in de entertainmentindustrie schrikken haar niet af. “Voor mij is het vooral een bewijs dat niets hoeft te zijn wat het op social media lijkt. Ik heb het nu over mijn leven omdat ik een interview geef, maar ik ga niet alle ins & outs in mijn vlogs delen. We hebben niet de behoefte om elke week iets over elkaar te posten op Instagram en onze liefde hysterisch van de daken te schreeuwen. In het begin ben je heel erg verliefd en heb ik het ook gedaan, maar het is ook lekker om dat binnenshuis te houden. Van Willem hoeft het al helemaal niet. Hij is nog van het analoge tijdperk, heeft zelfs nog nooit een Instagram Story gepost.”

Moederschap

Onlangs vertelde Bibi openhartig over het moederschap in Flair en gaf ze toe dat het haar met beide benen op de grond heeft gezet. “Het klinkt misschien als een cliché, maar het helpt heel erg om te relativeren. Ik vind mijn carrière belangrijk, en tot het moment dat ik moeder werd, was ík de belangrijkste in mijn leven. Maar dan zet je een wezentje op de wereld, en wat ze zeggen is waar: zij gaat voor alles. Het is alsof ze er altijd al is geweest.”

Burn-out

In hetzelfde interview deed de vlogster ook uit de doeken over haar burn-out, die ze naar eigen zeggen door Waylon heeft gekregen. Wat ze anders aanpakt na deze heftige periode? “Ik heb ‘nee’ leren zeggen. Vroeger wilde ik iedereen pleasen en pakte ik alles maar aan omdat ik altijd dacht dat iets een gemiste kans kon zijn.”

Lees ook
Bibi Breijman over ouderschap met Waylon: ‘Hij ziet sneller gevaar in dingen’

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Check vanavond @dwddtv ❤️

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag heeft ze me ff uitgelaten … #hethoudtnietopnietvanzelf

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee