Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Drie jaar samen: Bibi Breijman zet Waylon in het zonnetje met romantische foto’s en liefdevolle tekst

Drie jaar samen: Bibi Breijman zet Waylon in het zonnetje met romantische foto’s en liefdevolle tekst

Celebs
Drie jaar samen: Bibi Breijman zet Waylon in het zonnetje met romantische foto’s en liefdevolle tekst

Vandaag is het precies drie jaar geleden dat het liefdesverhaal van Waylon (40) en Bibi Breijman (29) begon. Om die mijlpaal te vieren zet de brunette de zanger in het zonnetje op Instagram, met reeks zoete foto’s van hen samen en een paar prachtige woorden.

Jubileum

Op haar Instagramaccount heeft Bibi maar liefst tien beelden van haar en Waylon gedeeld, met en zonder hun dochtertje Teddy. “Engel uit een doosje”, begint de vlogger, gevolgd door een veelzeggend rood hartje. “Nu is alles hoe het hoort te zijn, nu lijkt die grote zoektocht voorbij. Ik durf weer te dromen. Je maakte me vrij. Nu jij hier bent dicht bij mij.”

Zó leuk samen

De reacties stromen binnen onder de fotoreeks van Bibi en Waylon. Niet alleen regent het hartjes, óók laten volgers massaal hun felicitaties achter. “Oh jullie zijn zo leuk samen! Gefeliciteerd”, schrijft een fan. Een ander vult aan: “Een mooi plaatje… geniet van elke dag.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Relatie Bibi en Waylon

Bibi en Waylon leerden elkaar in 2017 kennen tijdens de opnames van It takes two, waarna de vonk al gauw oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met een dochter, genaamd Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Lees ook
Bibi Breijman rekent met geweldige tekst en nóg hilarischere foto’s af met moedermaffia

Tweede kindje?

Hoewel Breijman dolgelukkig is met haar dochter, is haar grote droom toch wel echt een groot gezin. Toch heeft de brunette daar bewust nog even mee gewacht. “Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel”, vertelde ze eerder. “Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lala love you twinnie ☔️ #happy #sunday #twinningwithteddy #teddywaseerst #ikmoestdezetruiookechthebben!! #gelukkighebikeenkindermaat

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Maandag ochtend was nog nooit zo leuk! Ik moest van Ted ook een staart op m’n kop 👶🏽💁🏽‍♀️ #nofilterneeded ❤️

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee