Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman bezorgt volgers rammelende eierstokken met lieve video van Teddy

Bibi Breijman bezorgt volgers rammelende eierstokken met lieve video van Teddy

Celebs
Bibi Breijman bezorgt volgers rammelende eierstokken met lieve video van Teddy

Bibi Breijman (28) kan haar geluk niet op met zo’n lieve dochter als Teddy. De kleine meid is een echte knuffelbeer en vindt het dan ook heerlijk om bij haar moeder te liggen. En dat levert soms hilarische maar ook extreem zoete momenten op.

Op een van de laatste posts die Bibi gedeeld heeft, is te zien hoe de vriendin van Waylon geniet van een heerlijk moeder-dochtermoment. Met Teddy op haar borst ligt ze onderuitgezakt op de bank en wordt ze overladen met kusjes van haar baby.

Piranha

Het wordt alleen wel duidelijk dat Bibi een andere soort kusjes voor ogen heeft dan haar dochtertje. “Vlinderkusjes, Ted houdt meer van piranhakusjes”, schrijft ze bij de video. Ze grapt: “Ze bijt m’n kop eraf.”

Jaloers

De volgers van Bibi smelten bij het zien van de video en vooral het gilletje van het meisje vinden fans té lief. Sterker nog, het zorgt voor rammelende eierstokken bij de vrouwen. “Ik wil echt een baby nu”, klinkt het. En: “Geef me een kind.”

Lovende woorden

Ook wordt de vlogger overladen met complimenten. “Lekker knuffelen met mama”, schrijft iemand gevolgd door een hartje. Een ander benadrukt: “Wat ben je een leuke, lieve moeder!”

Lees ook
Té lief: Bibi Breijman deelt video van enthousiaste en dansende Teddy

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vlinderkusjes, Ted houdt meer van piranha kusjes 🦋😘 ❤️ #zebijtmnkopdraf #wiehoudtervanvlinderkusjes

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee