Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman deelt té zoete video van dochtertje Teddy die kusjes uitdeelt

Bibi Breijman deelt té zoete video van dochtertje Teddy die kusjes uitdeelt

Bibi Breijman deelt té zoete video van dochtertje Teddy die kusjes uitdeelt

Bibi Breijman (29) heeft een ontzettend lief filmpje van dochtertje Teddy op Instagram gedeeld. Hierop wordt het duidelijk dat de kleine Teddy last heeft van lentekriebels, want ze deelt maar wat graag kusjes uit. 

Bibi deelt zoet filmpje

Teddy wil een kusje geven, maar daar is haar speelmaatje niet zo van gediend. De beelden zijn in ieder geval wel te zoet, zo vindt ook mama Bibi. “Dit dus ? #springiscoming”, schrijft ze bij de video op Instagram.

De tekst gaat verder onder de video. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman)

“Net haar moeder”

Papa Waylon ziet in ieder geval wel de gelijkenissen. “Precies d’r moeder! ❤️”, reageert de zanger onder de post. Ook merkt een volger op: “Ahhh over een paar jaar is het andersom!?” Daarnaast is nog te lezen: “Wat een schatje! Krijgt veel liefde, geeft veel liefde ?.”

Zwangerschapsmisselijkheid

Hoewel de twee dromen van een groot gezin, bemoeilijkt een gecompliceerde zwangerschapsaandoening van de vlogger dat. Bibi deed eerder al een boekje open over haar heftige zwangerschap. Toen de brunette in verwachting was van haar eerste kindje, leed ze aan de gecompliceerde aandoening hyperemesis gravidarum (HG). Deze gaat gepaard met hevige misselijkheid – veel extremer dan gewone zwangerschapsmisselijkheid – en braken, en wordt gekenmerkt door snel gewichtsverlies, uitdroging en ondervoeding.

Hele dag overgeven

De vlogger vertelde dat ze werd overvallen door extreme misselijkheid toen ze haar gebruikelijke home work-out wilde doen. “Toen ik m’n matje uitrolde voelde ik een misselijkheid opkomen die heel anders voelde dan ik gewend was. Die hele nacht voelde ik me zo ziek dat ik het licht zag worden buiten (…) ik dacht echt dat ik vergiftigd was. Zo voelde de misselijkheid. Het was echt een heel naar gevoel”, aldus de moeder van Teddy. Op een gegeven moment moest ze zo’n vijf tot zes keer per uur overgeven. “Het bleef niet bij ochtendmisselijkheid, het ging de hele dag door.”

Reden nog geen tweede kind

Dat haar eerste zwangerschap zo moeilijk verliep, heeft er voor gezorgd dat Bibi heel goed nadenkt over wanneer ze een tweede kindje wil. “HG heeft er wel voor gezorgd dat ik nu niet nog een kind heb. Terwijl ik echt vijf kinderen wilde of zo.”

Lees ook
Bibi Breijman deelt zoet moeder-dochtermomentje met Teddy

Angst

Ook geeft ze toe dat ze bang is om opnieuw HG te krijgen. “Ik ga er ook van uit dat ik het ook gewoon weer krijg. Daarom wil ik het dit keer wel echt plannen. Dan kan ik ook aan mijn dochter uitleggen wat er aan de hand is. Zonder HG had ik misschien nu al wel een tweede zwangerschap achter de rug. Maar ik wacht nu nog even totdat ik het weer aan kan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: ANP