Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goed nieuws: zwangere Bibi Breijman weer thuis na ziekenhuisopname

Goed nieuws: zwangere Bibi Breijman weer thuis na ziekenhuisopname

Goed nieuws: zwangere Bibi Breijman weer thuis na ziekenhuisopname

Een paar dagen geleden werd de zwangere Bibi Breijman opgenomen in het ziekenhuis. Net als bij haar eerste zwangerschap heeft ze last van extreme misselijkheid. “M’n liefste… Daar ga je weer!”, schreef haar vriend Waylon op Instagram. Goed nieuws: gelukkig is ze na een paar dagen ziekenhuis nu weer thuis.

Dat laat de Flair-columniste weten in een story op haar Instagram.

Update

“Veel vragen of ik weer thuis ben en hoe het met me gaat. Ik ben thuis en iedereen zorgt heeeel goed voor me”, schrijft ze. Bibi benoemt dat alles haar minder zwaar valt omdat ze nu weet dat het ook echt weer voorbij gaat. “Het is vast een teken dat alles goed gaat met de kleine bebe”, typt ze. Bibi sluit af met
een bedankje voor alle lieve berichtjes. De tekst gaat verder onder de story.

Uitgestelde wens

Tijdens de bekendmaking van haar tweede zwangerschap liet Bibi weten dat ze wel ‘een heel elftal’ zou willen met Waylon. Bibi en Waylon hadden de wens van een tweede baby voor een lange tijd uitgesteld. Tijdens haar eerste zwangerschap had ze hyperemesis gravidarum, dat is een extreme vorm van
misselijkheid. Vijf maanden lang moest ze continu overgeven en voelde ze zich vreselijk. Toen dat langzamerhand wat minder werd, kreeg de influencer last van bekkeninstabiliteit en zat ze tot de bevalling in een rolstoel.

Lees ook
Heftig: zwangere Bibi Breijman opgenomen in het ziekenhuis

Goede zorgen

“Pas nu realiseer ik me hoe heftig het was. En dat heeft me ook bang gemaakt. Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen”, schreef ze eerder in haar column voor Flair.
Gelukkig blijkt nu dat er goed voor haar gezorgd wordt door Teddy. “Bij iedere 🤢 sessie houdt ze m’n haar vast, geeft ze me kusjes en word ik overladen met al haar speelgoed: ‘zo dat je sauw weer beter wordt mama’.” En volgens Bibi vliegt er ook steeds een man rond (Waylon, hopen we), die een cape verdient, omdat hij haar steeds ‘op haar wenkies’ bediend. “Ode aan mijn superhelden”, schreef ze 29 oktober op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Instagram | Beeld: Brunopress