Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lief! Bibi Breijman deelt filmpje van Teddy op het podium met Waylon

Lief! Bibi Breijman deelt filmpje van Teddy op het podium met Waylon

Lief! Bibi Breijman deelt filmpje van Teddy op het podium met Waylon

Gisteravond mocht Teddy (2), de dochter van Bibi Breijman (30) en Waylon (41) ook even het podium op bij haar vader. Op hetschattige filmpje van Bibi is te zien hoe Teddy het podium op rent en de show steelt. 

Ongeduldig

De kleine Teddy heeft zeker weten geen podiumvrees. Dat was gisteren wel te zien op het filmpje wat Bibi Breijman deelde op haar Instagram. De peuter staat vol spanning en enthousiasme samen met haar moeder achter de schermen te wachten totdat ze het podium op mag waar haar vader optreedt.

Op het schattige filmpje is te zien hoe Teddy ongeduldig meerdere keren aan haar moeder vraagt of ze al het podium op mag lopen. Maar helaas moet ze nog even wachten, al is Teddy erg ongeduldig. Zodra Waylon klaar is met zingen, sprint Teddy het podium op. Onder de foto schrijft Bibi: ‘Hij had het haar beloofd dus ze was niet meer te houden🤘🏽💥’

Tekst gaat verder na het filmpje.

Reacties

Er verschijnen veel lieve en leuke reacties onder het filmpje van de influencer. Iedereen smelt weg bij deze aandoenlijke beelden en veel volgers denken ook dat Teddy in de voetsporen van haar vader zal treden. ‘Kan ik alvast een kaartje kopen voor Teddy in Ahoy’, schrijft een volger. ‘Ahhhhhh ik smelt 😍 wat een schattige video! Het kan niet anders, die gaat d’r vader opvolgen! 👏🎤’, schrijft een ander.

Lees ook
Maakt Bibi Breijman met deze foto het geslacht van haar tweede kindje bekend?

Tweede zwangerschap

Bibi en Waylon maakte onlangs bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje. Maar helaas heeft Bibi net als bij de eerste zwangerschap van Teddy last van extreme misselijkheid. Vorige week plaatste Bibi een foto op haar Instagram waarbij veel volgers dachten dat ze stiekem het geslacht van het tweede kindje bekend had gemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress