Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman reageert geweldig op ongevraagd advies van moedermaffia

Bibi Breijman reageert geweldig op ongevraagd advies van moedermaffia

Bibi Breijman reageert geweldig op ongevraagd advies van moedermaffia

Bibi Breijman trakteert ons regelmatig op een schattig kiekje van haar dochtertje, maar wordt helaas niet altijd gespaard door de moedermaffia. Zo werd ze eerder overspoeld met bakken kritiek toen ze een foto deelde van Teddy in een draagdoek, en is het dit keer weer raak na het plaatsen van een plaatje van de baby in een autostoel.

Waylon en Bibi genieten momenteel van een welverdiende vakantie in Portugal, waarvan zowel de zanger als zijn vriendin de nodige momentopnames deelt. Zo ook van een autoritje dat het gezin maakt tijdens de reis, met de focus op het boze snoetje van Teddy. “Over ‘bad motherfuckers‘ gesproken… #zeheefthetnietvaneenvreemde #zovaderzodochter #tochiszedeliefste”, schrijft de trotse vader erbij. Bibi reageert: “Gelukkig lijkt ze 99 procent van de dag op mama #lachenisleuker.”

‘Moedermaffia’

Maar het is niet de enige reactie die de vlogger onder de foto plaatst. “Wat een slechte autostoel Weeluh… Ik zal gaan klagen bij Hertz als ik jou was. Heb jij ook zo’n jeuk aan je moedermaffia? #waarblijftdievadermaffia”, schrijft ze gekscherend. Hiermee doelt Bibi op al het ongevraagde advies dat het koppel ontvangt.

Geweldig

Gelukkig zijn er veel volgers die het opnemen voor de kersverse ouders. “Al die zogenaamde adviezen… pfff. Mensen, bemoei je met je eigen leven en laat hen lekker hun meisje opvoeden zoals zij denken dat goed is!”, luidt een van de reacties. Een ander schrijft: “En natuurlijk wordt er gezeurd over de stoel, echt hè! Serieus! Het gaat om dat heerlijke koppie, lekker boos kijken!? Geweldig, Waylon, de volgende keer zit ze op schoot achter het stuur!?”

Lees ook
Waylon en Bibi delen smoorverliefde kiekjes: waar hinten de twee op?

16-jarige zoon

Teddy is op 24 november 2018 geboren en is het eerste kindje van Bibi en Waylon samen. De zanger had al een zoon uit een eerdere relatie, zó ziet de 16-jarige jongen eruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram