Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman over ouderschap met Waylon: ‘Hij ziet sneller gevaar in dingen’

Bibi Breijman over ouderschap met Waylon: ‘Hij ziet sneller gevaar in dingen’

Celebs
Bibi Breijman over ouderschap met Waylon: ‘Hij ziet sneller gevaar in dingen’

Sinds de komst van hun dochter Teddy zijn Bibi Breijman (28) en Waylon (39) een gelukkig gezinnetje, al denken de twee niet altijd hetzelfde over het ouderschap. De vlogster vertelt er openhartig over én onthult het moment waar ze het meest tegenop kijkt als moeder.

Verschil ouderschap Bibi en Waylon

Bibi kreeg zo’n anderhalf jaar geleden haar eerste kindje en het moederschap bevalt haar wel. Ze is er dan ook redelijk ontspannen onder en noemt zichzelf een “misschien wel te chille” mama. “Ik laat haar gewoon traplopen, zolang ik er maar bij ben”, vertelt de brunette in de nieuwste editie van Grazia. “Het is niet erg om te vallen en te struikelen, daar leer je van. Ik denk dat baby’s veel slimmer zijn dan wij weten of denken.”

Vader-dochterding

Waylon staat daar volgens Bibi iets anders in. “Hij ziet sneller gevaar in dingen. Dat beschermende is volgens mij ook een typisch vader-dochterding”, aldus Breijman. Daarentegen is het natuurlijk niet zo dat ze nooit ingrijpt. “Maar ik ben gewoon niet zo spastisch, met niets eigenlijk.”

Nooit ruzie

Of het stel weleens kibbelt over het ouderschap? “We hebben er nooit ruzie over, meestal schieten we in de lach. Maar nu is het nog makkelijk hè. Misschien komt die strijd als ze in de puberteit zit en we moeten bepalen hoe laat ze thuis moet zijn.”

Pesten

Hoewel Bibi met volle teugen van haar gezin en het moederschap geniet, is er één moment dat ze best spannend vindt – namelijk als Teddy straks naar school moet. “Stel dat ze gepest wordt. Dat lijkt me het allerergste, zeker omdat wij zelf ook shit over ons heen krijgen”, geeft ze toe. “Ik weet nu al: ik sta niet voor mezelf in.”

Moederschap

Onlangs vertelde Bibi al openhartig over het moederschap in Flair en gaf ze toe dat het haar met beide benen op de grond heeft gezet. “Het klinkt misschien als een cliché, maar het helpt heel erg om te relativeren. Ik vind mijn carrière belangrijk, en tot het moment dat ik moeder werd, was ík de belangrijkste in mijn leven. Maar dan zet je een wezentje op de wereld, en wat ze zeggen is waar: zij gaat voor alles. Het is alsof ze er altijd al is geweest.”

Burn-out

In hetzelfde interview deed de vlogster ook uit de doeken over haar burn-out, die ze naar eigen zeggen door Waylon heeft gekregen. Wat ze anders aanpakt na deze heftige periode? “Ik heb ‘nee’ leren zeggen. Vroeger wilde ik iedereen pleasen en pakte ik alles maar aan omdat ik altijd dacht dat iets een gemiste kans kon zijn.”

Lees ook
Zo bijzonder: Bibi Breijman deelt foto’s van Teddy met haar 12 opa’s en oma’s

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Check vanavond @dwddtv ❤️

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag heeft ze me ff uitgelaten … #hethoudtnietopnietvanzelf

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee