Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: zwangere Bibi Breijman opgenomen in het ziekenhuis

Heftig: zwangere Bibi Breijman opgenomen in het ziekenhuis

Heftig: zwangere Bibi Breijman opgenomen in het ziekenhuis

Nog geen week geleden deelde Flair’s Bibi Breijman en Waylon het geweldige nieuws dat de twee in verwachting zijn van hun tweede kindje. Bij haar eerste zwangerschap had ze veel last van extreme misselijkheid en helaas blijkt dat nu weer het geval te zijn. Het is nu zelfs zó erg dat Bibi nu in het ziekenhuis ligt. 

Bibi Breijman zwangerschap

Waylon plaatst zaterdag op zijn Instagram een foto van Bibi die in een ziekenhuisbed ligt. “M’n liefste… Daar ga je weer! Ik vroeg je van de week of je ‘jaloers’ was op de gezinnen in het programma ‘een huis vol…’ Je antwoord was heel duidelijk… ‘JA NATUURLIJK GEK!’ Dat antwoord in combinatie met je huidige staat is het meest zwangere wat ik ooit heb gehoord!!”, schrijft de zanger onder de foto. Hij sluit zijn bericht af met wat overgeef-emojis en een hartje.

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music)

Goede zorgen

Eerder deze week plaatste Bibi zelf op haar eigen Instagram een lieve foto van haar en dochtertje Teddy, die nu grote zus mag worden. Daar bleek al dat de influencer weer last had van misselijkheid, maar gelukkig werd er goed voor haar gezorgd. “Bij iedere 🤢sessie houdt ze m’n haar vast, geeft ze me kusjes en wordt ik overladen met al haar speelgoed: ‘zo dat je sauw weer beter wordt mama’.” En volgens Bibi vliegt er ook steeds een man rond (Waylon, hopen we), die een cape verdient, omdat hij haar steeds “op haar wenkies” bedient. “Ode aan mijn superhelden”, schrijft ze.

De tekst gaat verder onder de post.

‘Een heel elftal’

Tijdens de bekendmaking van haar tweede zwangerschap liet Bibi weten dat ze wel ‘een heel eftal’ zou willen met Waylon. Bibi en Waylon hadden de wens van een tweede baby voor een lange tijd uitgesteld. Maar tijdens haar eerste zwangerschap had ze hyperemesis gravidarum, dat is een extreme vorm van misselijkheid. Vijf maanden lang moest ze continu overgeven en voelde ze zich vreselijk. Toen dat langzamerhand wat minder werd, kreeg de influencer last van bekkeninstabiliteit en zat ze tot de bevalling in een rolstoel.

Lees ook
Column Bibi Breijman: ‘Terwijl hij zich van geen kwaad bewust was, stormde ik woest het bed uit’

Angst

“Pas nu realiseer ik me hoe heftig het was. En dat heeft me ook bang gemaakt. Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen”, schreef ze eerder in Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram