Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman zet schaar in eigen lokken: ‘Je moet toch wat’

Bibi Breijman zet schaar in eigen lokken: ‘Je moet toch wat’

Bibi Breijman zet schaar in eigen lokken: ‘Je moet toch wat’

Bibi Breijman (28) hoeft zich gelukkig nauwelijks te vervelen in tijden van de coronacrisis. Is ze niet aan het ravotten met haar dochtertje Teddy, dan heeft ze wel de verjaardag van haar geliefde Waylon (40) te vieren. Wat wél een struggle is, is dat ook de lokken van de vlogger steeds langer worden en ze – net als ieder ander – niét naar de kapper kan. En daarom besluit ze het heft zelf in handen te nemen.

Niet naar de kapper

Afgelopen dinsdag is bekend geworden dat de kappers hun deuren nog zeker moeten sluiten tot en met 19 mei. Aangezien dat nog best even duurt, heeft Bibi zelf de kappersschaar erbij gepakt.

Bibi heft in eigen handen

In een video op Instagram is te zien hoe ze haar lokken te lijf gaat met een schaar terwijl ze instructies krijgt van haar haarstylist. “Omdat we nu even niet naar de kapper kunnen, hier wat handige tips van mijn hairstylist Toya, om zelf je puntjes tussendoor bij te werken”, schrijft de brunette erbij. Ze vertelt haar volgers daarbij dat het bijpunten van je eigen haren en je pony best moet kunnen thuis, maar je grootse veranderingen toch beter echt aan een professional kunt overlaten.

Lees ook
Zo moeder, zo dochter: Bibi Breijman danst erop los met kleine Teddy

Goed gelukt

Fans van Bibi zijn verbaasd over het resultaat. “Wauw, dat heb je echt goed gedaan!”, merkt een volger op. En dat is niet het enige compliment dat ze krijgt: “Goed gelukt! Eerst dacht ik, neee, dat mooie haar… maar inderdaad dode puntjes weg, weer mooi vol.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bart Honingh voor Flair