Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi en Waylon geven duidelijkheid over het geslacht van hun tweede kindje

Bibi en Waylon geven duidelijkheid over het geslacht van hun tweede kindje

Bibi en Waylon geven duidelijkheid over het geslacht van hun tweede kindje

Eerder leek het nog alsof influencer Bibi Breijman (30) op haar Instagram een hint gaf over het geslacht van haar tweede kindje samen met Waylon. Maar daar blijkt dus helemaal niets van waar. Maar willen de twee eigenlijk wel weten wat het geslacht is?

Raadsel

Waylon verklaart in een gesprek met RTL Boulevard dat Bibi en hij juist helemaal niet willen weten of het een jongen of een meisje zal worden. Dit zal tot tot de geboorte een groot raadsel blijven. Wel laat de zanger weten dat ze het als eens zijn over de naam van hun tweede kindje. Maar ook dat houden ze nog even lekker geheim.

Extreme misselijkheid

Eind oktober maakte Bibi en Waylon bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje. De influencer had tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje, Teddy, last van extreme misselijkheid. En helaas gaat ook de tweede zwangerschap niet zoals ze hadden gehoopt. ‘Thuis is alles goed. Vrij heftig natuurlijk omdat Bibi in verwachting is en daar best wel last van heeft’, vertelt Waylon verder nog meer aan RTL Boulevard.

Lees ook
Lief! Bibi Breijman deelt filmpje van Teddy op het podium met Waylon

Grote zorgen

Ook laat Waylon weten dat hij zich behoorlijke zorgen maakt over zijn vriendin. Maar allebei houden ze hoop. ”De eerste keer was het heftiger omdat we toen niet wisten waarin we terecht kwamen. Nu ben je iets beter voorbereid dus je ziet de tekenen iets sneller aankomen en daar kun je beter op anticiperen. Dus het is iets makkelijker te verdragen.’ Maar toch blijft de zanger zich zorgen maken om zijn vriendin. ‘Je kunt niet genieten van datgene waar zij zo graag van wil genieten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress