Je bent hier: Home > Celebs > Zo bijzonder: Bibi Breijman deelt foto’s van Teddy met haar 12 opa’s en oma’s

Zo bijzonder: Bibi Breijman deelt foto’s van Teddy met haar 12 opa’s en oma’s

Celebs
Zo bijzonder: Bibi Breijman deelt foto’s van Teddy met haar 12 opa’s en oma’s

Dat Bibi Breijman (28) uit een warm en vooral groot nest komt, weet de vlogster te bewijzen met een tweetal gloednieuwe kiekjes op Instagram. Te zien is hoe ze poseert met haar geliefde Waylon (39), hun dochter Teddy en haar twaalf (!) opa’s en oma’s.

We horen je denken: twaalf opa’s en oma’s? “Teddy heeft al haar opa’s en oma’s nog, bij elkaar opgeteld maar liefst twaalf! Wat een rijkdom”, legt Bibi uit bij de fotoreeks.

Opa’s en oma’s Bibi Breijman

In een nieuwe video licht ze het verder toe. “Ik heb al mijn opa’s en oma’s nog en dat is best bijzonder”, aldus de brunette. “We hebben het even opgeteld. Mijn ouders zijn uit elkaar en hebben weer een nieuwe partner. Mijn eigen opa’s en oma’s leven ook nog allemaal en zijn ook uit elkaar en hebben ook een nieuwe partner. Eigenlijk zijn alleen de ouders van Willem nog bij elkaar. En zo kwam we dus op twaalf opa’s en oma’s.”

Bijzonder

Volgers van Bibi kunnen niet anders dan zeggen hoe speciaal deze situatie is. “Zo bijzonder!”, schrijft Chantal Janzen, gevolgd door een hartje. Een van de vele fan vult aan: “Wat een rijkdom en dat het zo gaat onder elkaar is echt bijzonder. Je hoort ook vaak andere verhalen. Geniet ervan zo lang als het kan!”

Moederschap

Onlangs vertelde Bibi openhartig over het moederschap in Flair en gaf ze toe dat het haar met beide benen op de grond heeft gezet. “Het klinkt misschien als een cliché, maar het helpt heel erg om te relativeren. Ik vind mijn carrière belangrijk, en tot het moment dat ik moeder werd, was ík de belangrijkste in mijn leven. Maar dan zet je een wezentje op de wereld, en wat ze zeggen is waar: zij gaat voor alles. Het is alsof ze er altijd al is geweest.”

Burn-out

In hetzelfde interview deed de vlogster ook uit de doeken over haar burn-out, die ze naar eigen zeggen door Waylon heeft gekregen. Wat ze anders aanpakt na deze heftige periode? “Ik heb ‘nee’ leren zeggen. Vroeger wilde ik iedereen pleasen en pakte ik alles maar aan omdat ik altijd dacht dat iets een gemiste kans kon zijn.”

Lees ook
Bibi Breijman (28) in Flair: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee