Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman deelt jeugdfoto met zangeres Anouk: ‘Teddy lijkt echt op jou’

Bibi Breijman deelt jeugdfoto met zangeres Anouk: ‘Teddy lijkt echt op jou’

Bibi Breijman deelt jeugdfoto met zangeres Anouk: ‘Teddy lijkt echt op jou’

Ook Bibi Breijman (28) zit momenteel thuis en komt net als ieder ander toe aan klusjes die normaal gesproken blijven liggen. Zo nam ze van de week de kelder onder handen en kwam ze tijdens het uitmesten een wel heel bijzondere foto uit haar kindertijd tegen, namelijk met zangeres Anouk (44).

Jeugdfoto Bibi Breijman

Vlak na het opruimen van de kelder deelde Bibi al een plaatje van de foto. “Zien jullie bij wie ik hier op schoot zat?”, vroeg ze daarbij aan haar volgers.

Fan of idool?

Vanochtend verklapte ze wie de bekende blondine op het kiekje was: Anouk. “Ik had een tekening gemaakt met het bijschrift: ‘Anouk, jij bent mijn allergrootste fan’. Toen mijn moeder mij na dit moment lachend het verschil tussen een fan en een idool uitlegde, was ik nog twintig jaar boos. Nou, niet eens boos, maar echt teleurgesteld. In mijzelf, maar vooral in haar!”, aldus de vlogster gekscherend. “Nu is dat contact, na veel therapie en natuurlijk het bezoek van Bert eindelijk weer hersteld. I love you, mom.”

Net Teddy

Waar vele fans van Bibi hartjes plaatsen onder de foto en niet vaak genoeg kunnen zeggen hoe schattig het kiekje is, valt het andere volgers op hoeveel Teddy – de kleine spruit van de vlogger en geliefde Waylon – op haar lijkt. “Jeetje, wat lijkt Teddy hier veel op jou zeg!”, luidt een van de vele reacties. Iemand anders denkt daar duidelijk precies hetzelfde over. “Teddy lijkt echt zo op jou.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag de kelder opgeruimd, zien jullie bij wie ik hier op schoot zat? ?? #welzondevandefoto#huiliehuilie

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Moederschap

Onlangs vertelde Bibi openhartig over het moederschap in Flair en gaf ze toe dat het haar met beide benen op de grond heeft gezet. “Het klinkt misschien als een cliché, maar het helpt heel erg om te relativeren. Ik vind mijn carrière belangrijk, en tot het moment dat ik moeder werd, was ík de belangrijkste in mijn leven. Maar dan zet je een wezentje op de wereld, en wat ze zeggen is waar: zij gaat voor alles. Het is alsof ze er altijd al is geweest.”

Lees ook
Bibi Breijman zet schaar in eigen lokken: ‘Je moet toch wat’

Burn-out

In hetzelfde interview deed de vlogster ook uit de doeken over haar burn-out, die ze naar eigen zeggen door Waylon heeft gekregen. Wat ze anders aanpakt na deze heftige periode? “Ik heb ‘nee’ leren zeggen. Vroeger wilde ik iedereen pleasen en pakte ik alles maar aan omdat ik altijd dacht dat iets een gemiste kans kon zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zien we jullie zo live in de uitzending van de #chantalenbeaushow ? ❤️? zap nu naar @rtl4 @kika_kinderenkankervrij #kikavrijmarkt #kikakankervrij

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Schaapjes tellen ?

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even voor de variatie. Op de grond, liggend, een nuggetje nuttigen. #blijfthuis#blijfopdegrond#pyjamasalldayeveryday

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram