Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman deelt zoet moeder-dochtermomentje met Teddy

Bibi Breijman deelt zoet moeder-dochtermomentje met Teddy

Bibi Breijman deelt zoet moeder-dochtermomentje met Teddy

Lange ochtenden samen wakker worden met je kinderen; tijdens de coronatijd hebben we daar wat meer tijd voor. Bibi Breijman (29) ontwaakt gezellig samen met haar dochtertje Teddy en deelt daarvan een schattige foto op Instagram.

Net haar vader

“Ochtenden achter de duinen ❤️”, schrijft Bibi bij het zoete plaatje. Volgers smelten bij het zien van het moeder-dochtermomentje. Zowel Patricia Paay als Chantal Janzen laat een hartje achter onder de posts. Een andere volger merkt op: “Wat zijn jullie allebei prachtig.” Ook ziet iemand wel de gelijkenis tussen Teddy en papa Waylon. “Wat leuk, hier lijkt ze ook op haar vader ?”, is te lezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman)

Gezinsuitbreiding?

Het koppel is natuurlijk dolgelukkig met dochtertje Teddy, maar komt er binnenkort gezinsuitbreiding? Nu nog even niet, zo vertelde het koppel eerder aan RTL Boulevard. “Tuurlijk hebben we het over gezinsuitbreiding. We hadden het er van de week nog over”, aldus Waylon. Bibi vult aan: “Je eierstokken rammelen al sinds je moeder en vader bent. Maar het kost veel tijd. Ik wil alle tijd nog even bewaren om er echt voor Teddy te zijn en echt optimaal te genieten. (…) Gewoon ons werk kunnen doen zonder dat je alles tegelijk doet en niet geniet.”

Lees ook
Bibi en Waylon lanceren kinderkledinglijn (en gaan met een eh… gigantische ‘knal’ van start)

Bibi en Waylon

Bibi en Waylon leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het tv-programma It takes two, waarna de vonk tussen het duo al snel oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met dochtertje Teddy. Waylon heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Bart Honingh voor Flair