Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bibi Breijman bezoekt festival met dochtertje en krijgt bakken kritiek

Bibi Breijman bezoekt festival met dochtertje en krijgt bakken kritiek

Celebs
Bibi Breijman bezoekt festival met dochtertje en krijgt bakken kritiek

Afgelopen weekend vond alweer de 39e editie van Parkpop plaats in Den Haag, waarbij Waylon een van de grote acts was. Zijn geliefde Bibi kwam hem aanmoedigen, mét hun dochtertje Teddy. Al vonden niet al haar fans dat een even goed idee.

Bibi poseerde op een leeg stukje festivalterrein met Teddy in haar armen en deelde hiervan een kiekje op Instagram. “Parkpop met slaapkop”, schreef ze erbij.

Moedermaffia

De foto van moeder en dochter heeft een hoop reacties opgeleverd. Een hoop positieve, maar zeker ook negatieve. Terwijl de één benadrukt hoe schattig het plaatje is, vraagt een ander zich af “wie er nou naar een festival gaat met een kind”. Die laatste reactie lokt een hoop uit. “Vind ik ook echt niet kunnen hoor”, klinkt het. En: “Ja, zo veel lawaai kan echt schadelijk zijn.”

Bijval

Gelukkig zijn er ook veel fans die het opnemen voor Bibi en Waylon. “Parkpop is juist een festival voor volwassenen en kinderen! Kom eens wat vaker onder je steen vandaan… oh, en bemoei je niet met anderen hun opvoeding”, reageert iemand. Een ander steekt de draak met alle haters. Spottend wordt geschreven: “En ook nog een moeder met ontblote benen. SCHANDALIG😆”

Lees ook
Waylon en Bibi voor het eerst weg zonder kleine Teddy

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen; de zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie. En zó ziet de 16-jarige jongen eruit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Parkpop met slaapkop 🤘🏽🥰

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee