Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Knap! Bibi Breijman deelt vol trots een filmpje van Teddy’s eerste woordjes

Knap! Bibi Breijman deelt vol trots een filmpje van Teddy’s eerste woordjes

Celebs
Knap! Bibi Breijman deelt vol trots een filmpje van Teddy’s eerste woordjes

Wat vliegt de tijd: Teddy, de dochter van Bibi Breijman en Waylon, is alweer vijf maanden oud en de vlogster is maar wat trots op haar wondertje. Ze is namelijk al flink aan het brabbelen en kan zelfs al mama zeggen!

Of ja, een soort van dan. Het meisje probeert het uit te spreken, maar het lijkt toch iets meer op ‘hama’. Dat geeft Bibi zelf ook toe. De vriendin van Waylon schrijft bij het aandoenlijke filmpje: “Sommige dingen moet je erin stampen ❤️ #HAMAlovesTEDDY #5monthsold #babygirl #goodmorning.”

Waylon

Het gezinnetje ligt nog gezellig in bed en Waylon probeert Teddy ook aan te sporen om mama te zeggen. Wanneer het gelukt is, horen we Bibi zeggen: “Nu krijg je ook eten.” Haar volgers vinden het hele tafereel dan ook te schattig. “Haha heerlijk, wat een schatje is het toch❤️”, reageert iemand. Een ander merkt op: “Wat knap al zeg!👌🏻😍”

Lees ook
Kan het nóg schattiger? Bibi Breijman deelt nieuwe foto van ingepakte Teddy

Tienerzoon

De kleine Teddy Bijkerk werd op 26 november geboren. Dit is het eerste kindje van Waylon en Bibi. De zanger heeft al een tienerzoon uit een eerdere relatie en zó ziet hij eruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee