Je bent hier: Home > Celebs > Trotse Bibi Breijman deelt grote mijlpaal van dochtertje Teddy

Trotse Bibi Breijman deelt grote mijlpaal van dochtertje Teddy

Celebs
Trotse Bibi Breijman deelt grote mijlpaal van dochtertje Teddy

Het dochtertje van Bibi Breijman (28) en Waylon (39) heeft een flinke stap gemaakt. Er hoeven namelijk geen speciale hapjes meer gemaakt te worden voor de kleine meid, want Teddy eet vanaf nu gewoon met de pot mee.

Die mijlpaal kan Bibi natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom deelt de vlogster een reeks schattige foto’s van Teddy’s eerste ‘echte’ hapjes. “Jeej, Tedje eet met de pot mee! Geen babyhapjes meer”, schrijft de trotse moeder erbij.

Grote meid

Volgers van Bibi benoemen massaal dat Teddy haast geen kleintje meer te noemen valt. “Je wordt al een grote meid, lekker smullen!”, aldus een fan. Een ander schrijft: “Wat is ze al groot!”

Complimenten voor Bibi

Niet alleen stromen er positieve reacties binnen voor Teddy, óók Bibi wordt overladen met complimenten. “Wat een lieve, vrolijke moeder ben je toch. De vrolijkheid spat van jullie dochter af. Wat kan jij trots op jezelf zijn”, luidt een van de comments. Ook wordt ze meermaals een “supermama” genoemd.

Lees ook
Zo moeder, zo dochter: Bibi Breijman en Teddy stralen in matching outfits

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen; de zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie en zo ziet hij er nu uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jeej, Tedje eet met de pot mee! Geen babyhapjes meer 💪🏽 nieuwe video online 🍽#linkinbio#vlog#youtube#mevrouwtweetand

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee