Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moedermaffia valt over foto van Teddy met mondkapje: met déze reactie slaat Bibi Breijman terug

Moedermaffia valt over foto van Teddy met mondkapje: met déze reactie slaat Bibi Breijman terug

Moedermaffia valt over foto van Teddy met mondkapje: met déze reactie slaat Bibi Breijman terug

Het eerste weekend van de semi-lockdown is achter de rug. Om een beetje van het mooie herfstweer te genieten en een frisse neus te halen, is Bibi Breijman (29) er zondag op uit geweest met haar dochter. Uiteraard ínclusief mondkapje, dat Teddy ook op wilde toen ze haar moeder ermee zag. Bij de moedermaffia van Instagram schiet dat in het verkeerde keelgat, al laat de vriendin van Waylon (40) het daar niet zomaar bij zitten.

Dochter Bibi Breijman

Van het blokje om met haar dochter heeft Bibi een foto gedeeld op Instagram, waarop te zien is hoe beiden een mondkapje dragen. “Mama, Teddy ook mondkap op”, quoot de brunette haar kind, gevolgd door de hashtag #nextgeneration.

Moedermaffia

De reacties stromen binnen onder de selfie van Bibi en Teddy, en helaas hebben meerdere volgers weinig goeds over voor de vlogger. “Uiterstst ongezond voor kinderen, kijk er aub mee uit”, waarschuwt een volger. “Misschien moet je de uitzending van gister even terugkijken van Kassa over mondkapjes!! Door TNO bewezen dat het niet beschermt!! Ik schrik echt van deze foto van je kindje met zo’n kap op, brengt haar schade toe!!!”, schrijft een ander schreeuwerig. Daarop besluit Bibi te reageren. “Toen ik in de zorg werkte, liep ik de hele dag met zo’n kapje op en tataaaa… ik leef nog! En Ted maakt het nog steeds goed na die vier seconden. MAARRRR misschien slaat de schade straks alsnog toe, dan zal ik het je laten weten.”

Bijval

Met haar reactie haalt Bibi ruim 1.800 likes binnen en er zijn dan ook veel volgers die het opnemen voor de brunette. “MENSEN, HOU JE EENS IN! Als je zelf kinderen hebt, dan weet je dat ze vaak hetzelfde als jij willen! Waarschijnlijk heeft Teddy haar mondkapje na twee minuten weer op de grond gegooid en is ze verder gaan spelen of wat dan ook”, luidt een van de vele reacties. Iemand anders vult aan: “Moedermaffia weer gealarmeerd! Logisch dat Teddy ook wil wat mama heeft, niks mis mee.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Mama Teddy ook mondkap op” #nextgeneration ?

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Relatie Bibi en Waylon

Bibi en Waylon leerden elkaar in 2017 kennen tijdens de opnames van It takes two, waarna de vonk al gauw oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met een dochter, genaamd Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Lees ook
Twinning is winning: Bibi Breijman en dochter Teddy stralen in matching truien

Tweede kindje?

Hoewel Breijman dolgelukkig is met haar dochter, is haar grote droom toch wel echt een groot gezin. Toch heeft de brunette daar bewust nog even mee gewacht. “Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel”, vertelde ze eerder. “Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lala love you twinnie ☔️ #happy #sunday #twinningwithteddy #teddywaseerst #ikmoestdezetruiookechthebben!! #gelukkighebikeenkindermaat

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Maandag ochtend was nog nooit zo leuk! Ik moest van Ted ook een staart op m’n kop ????‍♀️ #nofilterneeded ❤️

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zweet reet date #iswarm #maarrijmtwellekker #familytime #babycharlie #lunchroom #thebest #thehague #broodjerendang #lekkahgeak ?

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Beeld: Brunopress, Instagram