Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maakt Bibi Breijman met deze foto het geslacht van haar tweede kindje bekend?

Maakt Bibi Breijman met deze foto het geslacht van haar tweede kindje bekend?

Maakt Bibi Breijman met deze foto het geslacht van haar tweede kindje bekend?

Op 24 oktober maakten Bibi Breijman (30) en Waylon (41) het gelukkige nieuws bekend dat zij een tweede kindje verwachten. Ze hebben niet lang van hun roze wolk kunnen genieten. De brunette werd afgelopen weekends zelfs opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig is ze nu weer thuis. 

Roze kiekje

De zwangerschap van Bibi Breijman is wederom zwaar. Net als bij haar eerste zwangerschap heeft ze last van extreme misselijkheid. Gelukkig mocht Bibi het ziekenhuis verlaten na een paar dagen en is ze weer fijn thuis bij vriend Waylon en dochtertje Teddy. Vandaag deelt Bibi een vrolijk kiekje in de zon met een wel heel vrolijke outfit. Op de foto is ze te zien in een geheel roze outfit. Volgers vragen zich af of dit een hint is op het geslacht van haar kindje. Bij de foto schrijft de influencer: ‘Er rest mij niks anders dan te rozewolken #allesdatrozeisenvloektmag #metmnwittekopindezon’.

Tekst gaat verder na de post. 

Lees ook
Column Bibi: ‘Dat onze dochter twaalf opa’s en oma’s heeft, vraagt om uitleg’

Geslacht van tweede kindje

Aan de foto is te zien dat het weer iets beter met Bibi gaat. Hopelijk kan ze op haar welverdiende roze wolk stappen en gaan genieten van haar tweede zwangerschap. Ook volgers zijn ontzettend blij voor Bibi. Naast de lieve complimentjes, zijn er ook volgers die vermoeden dat Bibi een hint geeft over het geslacht van de baby. ‘Nog een meisje op komst?💗’  en ‘wat heerlijk die roze wolk geniet ervan,’ reageren volgers onder de vrolijke post.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress