Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waanzinnige fotoserie: Beyoncé verrast met grootse babyshower

Waanzinnige fotoserie: Beyoncé verrast met grootse babyshower

Waanzinnige fotoserie: Beyoncé verrast met grootse babyshower

De wereld wacht in spanning af: Beyoncé’s tweeling kan ieder moment geboren worden en fans kunnen niet wachten om dan éindelijk het geslacht en de namen van de kindjes, en de eerste foto’s voorbij te zien komen. Afgelopen weekend was het eerst nog tijd voor een spectaculaire babyshower, waarmee de zangeres verrast werd door haar familie en vrienden.

Lees ook
Beyoncé schittert op haar paasbest met giga babybuik

Bekende gasten
Op Instagram zijn de nodige foto’s en video’s verschenen van The Carter Push Party, zoals het festijn genoemd wordt, waarop te zien is dat naast Bey’s moeder en manlief Jay Z ook Destiny’s Child besties Kelly Rowland en Michelle Williams, en de eveneens zwangere tennisster Serena Williams aanwezig waren.

Mama Afrika
Het thema was, te zien aan de overdaad aan prints en tropische gewaden van de gasten, Afrika. Beyoncé liet weinig aan de verbeelding over en verscheen met een blote (immense) buik – versierd met een henna-achtige schildering – op haar feest. Gedurfd, maar met een wauw-effect waar je u tegen zegt. Ook aanwezig op het feest: de bloemen-photobooth waarin Bey de foto’s voor haar zwangerschapsaankondiging maakte.

We verzamelden hieronder de leukste foto’s en video’s van de party:

Fun fun fun❤️ Angie, Serena, lala, Vanessa Kelly, Lorraine❤️

Een bericht gedeeld door Tina Knowles (@mstinalawson) op

All theses beautiful ladies at The Carter Push party! ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Tina Knowles (@mstinalawson) op

#ROLCloseUp ?? #MichelleWillams , #VanessaBryant & #KellyRowland yesterday at #Beyonce’s & #JayZ’s #CarterPushParty ? #TheCarterPushParty

Een bericht gedeeld door RichOffLIFE™ | TheBrokeBlogger (@richofflifetv) op