Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beyonce openhartig over spoedkeizersnede in nieuwe Netflix-documentaire

Beyonce openhartig over spoedkeizersnede in nieuwe Netflix-documentaire

Beyonce openhartig over spoedkeizersnede in nieuwe Netflix-documentaire

Fans van Beyoncé kunnen zich vanavond nog nestelen op de bank met een grote bak popcorn, want de Netflix-documentaire ‘Homecoming’ is eindelijk daar. Hierin vertelt de zangeres onder meer over de spoedkeizersnede die ze heeft moeten ondergaan én hoe ze zich vlak na de bevalling voorbereidde op een groot optreden.

Pas op, spoilers!

In Homecoming vertelt Beyoncé dat haar tweeling Rumi en Sir met een spoedkeizersnede ter wereld zijn gekomen. “In de baarmoeder stopte de hartslag van een van de baby’s een paar keer dus moest ik een spoedkeizersnede ondergaan”, aldus de moeder van drie kids.

Coachella

Ook is in de docu te zien hoe de vrouw van Jay Z zich voorbereidt op haar optreden op het festival Coachella, het eerste concert dat ze gaf na de bevalling van de twee jongsten. “Ik zou Coachella het jaar ervoor al doen, maar ik raakte onverwacht zwanger en het was een tweeling, dat was een nog grotere verrassing. Mijn lichaam doorstond meer dan wat ik dacht aan te kunnen.” De voorbereidingen op Coachella vielen overigens niet mee. “Soms dacht ik dat ik nooit meer dezelfde zou worden. Nooit meer fysiek dezelfde en qua kracht en uithoudingsvermogen. Ik moest m’n lijf opnieuw opbouwen. Daarnaast wilde mijn geest bij mijn kinderen zijn.”

Dieet

Om fysiek helemaal fit te worden, volgde de zangeres een strak dieet. Ze schrapte brood, koolhydraten, suiker, zuivel, vlees, vis en alcohol. “Ik probeer uit te zoeken hoe ik een moeder van een 6-jarige en van een tweeling kan zijn en mezelf ook fysiek en creatief kan geven”, zegt ze. “Het was veel tegelijk.”

Lees ook
Countdown: Beyoncé-docu ‘Homecoming’ al volgende week op Netflix

Nooit meer

Hoewel alles goed kwam, zou ze nu niet meer zo ver gaan. “Ik heb mezelf absoluut verder gepusht dan ik verwachtte te kunnen en daar heb ik een belangrijke les van geleerd. Ik zal nooit en nooit weer mezelf zo onder druk zetten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron & beeld: ANP