Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beyoncé schittert op haar paasbest met giga babybuik

Beyoncé schittert op haar paasbest met giga babybuik

Celebs
Beyoncé schittert op haar paasbest met giga babybuik

Net als veel andere gezinnen bracht ook de familie Knowles afgelopen weekend de paasdagen samen door. Beyoncé, Jay Z en dochter Blue Ivy waren op visite bij Beyoncé’s moeder Tina, die beelden van dit gezellige samenzijn op Instagram plaatste. Wat we allemaal het liefst willen zien, kwam óók vol in beeld: Beyoncé’s steeds groter wordende babybuik.

Lees ook
Beyoncé en Jay Z vieren trouwdag met speciale video

Weekendje vrij
De zangeres (35) is momenteel hoogzwanger van een tweeling. Om die reden cancelde ze haar optreden op het Amerikaanse festival Coachella, waar ze éigenlijk afgelopen weekend op het podium had moeten staan. Hierdoor was er nu dus wel tijd voor een gezellig familieweekend.

Loeistrakke jurk
Op één van de foto’s zien we Bey, gehuld in een loeistrakke witte maxi-jurk in een zonnige tuin poseren. Naast haar staan haar moeder én vriendin Kelly Rowland, met wie Beyoncé jarenlang in de meidengroep Destiny’s Child zat.

We wachten in spanning af
Dat Beyoncé al in een ver gevorderd stadium van de zwangerschap is, is overduidelijk. Hoe ver ze precíes is, blijft gissen. De schatting is dat de wereldster in juni is uitgerekend. Beyoncé maakte op 1 februari bekend in verwachting te zijn. De Instagrampost waarmee ze dat deed, werd de meest gelikte foto ooit – de teller staat inmiddels op bijna 11 miljoen likes.

 

 

Shoppen is altijd een goed idee