Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beyoncé onthult eigen gewicht tijdens zwangerschap van tweeling

Beyoncé onthult eigen gewicht tijdens zwangerschap van tweeling

Beyoncé onthult eigen gewicht tijdens zwangerschap van tweeling

Beyoncé heeft het sixpack dat ze voor de geboorte van haar tweeling had nog niet terug en maakt daar ook geen haast mee. De 36-jarige zangeres, die vorig jaar juni Rumi en Sir Carter op de wereld zette, stelt in het nieuwe septembernummer van Vogue dat ze haar vollere lichaam accepteert.

Lees ook
Beyoncé trakteert fans op duidelijke foto van tweeling

99 (problems)

“Ik woog 99 kilo op de dag dat Rumi en Sir geboren werden“, schrijft Beyoncé bij de vele foto’s die Tyler Mitchell van haar maakte voor het modeblad. De zangeres doet voor het eerst een boekje open over de geboorte van haar jongste kinderen. Zo onthult ze dat ze kampte met zwangerschapsvergiftiging, “ik was opgezwollen”, en dat de tweeling met een spoedkeizersnede ter wereld kwam. “De gezondheid van mijn kinderen was in gevaar. We hebben wekenlang doorgebracht op de intensive care voor pasgeborenen.”

‘Ik omarmde mijn vollere lichaam’

Beyoncé schrijft dat ze in de overlevingsmodus ging en pas maanden later bevatte wat er allemaal was gebeurd. “Ik had een zware operatie ondergaan. Ik had de tijd nodig om te helen, om te herstellen. Tijdens mijn herstel was ik lief voor mezelf en zorgde ik goed voor mezelf. Ik omarmde mijn vollere lichaam.” Toen ze zich ging voorbereiden op haar optreden op Coachella pakte Beyoncé haar lijf aan, “maar ik had geduld en genoot van mijn rondingen. Mijn kinderen en man deden dat ook.”

Mamabuikje

Volgens Beyoncé is het belangrijk dat alle vrouwen “de schoonheid zien in hun natuurlijke lichaam”. “Tot op de dag van vandaag zijn mijn armen, schouders, borsten en dijen voller. Ik heb een klein mamabuikje en maak geen haast daar afscheid van te nemen. Ik vind het realistisch. Als ik er klaar voor ben een sixpack te krijgen, ga ik ertegenaan en stop ik niet voor ik het weer heb. Maar voor nu voelt mijn kleine FUPA (Fat Upper Pussy Area, red.) als voorbestemd.”

Zwangerschapsgeruchten

Met het interview over haar vollere lichaam lijkt Beyoncé de vele geruchten over wéér een nieuwe zwangerschap de kop in te willen drukken. De wereldster, die momenteel met manlief Jay Z door de USA reist met hun On The Run II-tour, ligt bij ieder optreden onder een vergrootglas en show na show verschijnen er is-ze-nu-weer-zwanger-want-ik-zie-een-buikje-foto’s en -video’s. Óf het is een waanzinnig goede afleidingsmanoevre, óf het blijft inderdaad (voorlopig) ‘gewoon’ bij drie kinderen. Time will tell…

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram Beyoncé