Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is Beyoncé (aan het) bevallen van haar langverwachte tweeling?

Is Beyoncé (aan het) bevallen van haar langverwachte tweeling?

Is Beyoncé (aan het) bevallen van haar langverwachte tweeling?

Geen geboorte waar wereldwijd zo halsreikend naar wordt uitgekeken dan die van de tweeling van Queen B. De 35-jarige zangeres werd gisteren gespot toen ze een ziekenhuis in Los Angeles binnenwandelde, wat weleens zou kunnen betekenen dat het grote moment eindelijk is aangebroken.

Lees ook: Waanzinnige fotoserie: Beyoncé verrast met grootse babyshower

Is she or isn’t she? Na haar legendarische zwangerschapsaankondiging op Instagram in februari hield Beyoncé de wereld geregeld up-to-date van haar groeiende babybump via het socialemediaplatform. Nu is het echter al een tijdje stil op haar profiel. Zou haar (nakende) bevalling er voor iets tussen zitten?

Beyoncé in het ziekenhuis, de hele familie plots in LA

De 35-jarige popster werd gisteren door de Amerikaanse roddelwebsite TMZ namelijk gespot toen ze – samen met haar volledig securityteam – een bezoekje bracht aan een ziekenhuis in Los Angeles. Bovendien zou de ‘Drunk In Love’-zangeres het huis hebben verlaten met twee Maxi-Cosi’s: voor vele fans hét teken dat Beyoncé’s tweeling nu elk moment het levenslicht kan zien.

Ook echtgenoot Jay Z werd in LA gezien, net als zus Solange en haar man Alan Ferguson. Jay Z en Beyoncé hebben een huis in de Californische stad, maar wonen officieel in New York. De jongere zus van de Grammywinnares ruilde the Big Apple jaren geleden in voor New Orleans. Het is dus wel héél toevallig dat – gezien hun drukke agenda’s – de hele de hele familie plots samen in dezelfde stad vertoeft.

Hashtag #BeyonceInLabor trending op Twitter

Meer aanwijzingen had Twitter dan ook niet nodig en al snel werd de hashtag #BeyonceInLabor geboren. Met de nodige memes van dien.

Eerder werd bekendgemaakt dat Beyoncé graag dochter Blue Ivy bij haar zijde wil tijdens de bevalling ‘om te vermijden dat ze zich buitengesloten voelt’. Volgens The Daily Mail zou de 5-jarige Blue zelfs een verpleegstersuniformpje hebben gekregen. Ontworpen door het Franse modehuis Givenchy. Of wat had je gedacht?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10