Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bevestigd: Waylon en Bibi trotse ouders geworden van eerste kindje

Bevestigd: Waylon en Bibi trotse ouders geworden van eerste kindje

Bevestigd: Waylon en Bibi trotse ouders geworden van eerste kindje

De geruchtenmolen draaide op volle toeren nadat Waylon (38) en Bibi Breijman (27) gesignaleerd zouden zijn bij het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag. En nu heeft het stel het blijde nieuws bevestigd met een prachtige foto op Instagram.

Lees ook: Prachtige foto: hoogzwangere Bibi Breijman duidelijk bezig met laatste loodjes

‘Welkom op de wereld lieve Teddy, we houden van jou’, schrijft de trotse moeder bij de liefdevolle foto. Op het kiekje is te zien hoe Bibi haar kersverse dochter in haar armen houdt. Ook Waylon heeft een aantal kiekjes geplaatst met de kleine die op 24 november ter wereld gekomen is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Welkom op de wereld lieve Teddy, we houden van jou ? !

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet !  Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja…je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! ‪Harrie Jekkers ‬ Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten… Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨ @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Meerdere aanwijzingen

Los van het gerucht dat de zanger en zijn vriendin bij het ziekenhuis gespot zouden zijn, zou Waylon volgens Shownieuws afgelopen zondag niet aanwezig zijn geweest bij de repetities voor Veronica’s Top 1000 Allertijden. Als kers op de taart schreef een vriend van Bibi op Instagram: ‘Biebster je bent mama geworden!!!! Gefeliciteerd en geniet van jullie eerste momenten samen!’

16-jarige zoon

De pasgeboren baby is het eerste kindje van Waylon en Bibi samen. De zanger heeft al een 16-jarige zoon uit een eerdere relatie en zó ziet-ie eruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram