Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > BEVESTIGD: Timor Steffens en Joëlle Witschge zijn een setje

BEVESTIGD: Timor Steffens en Joëlle Witschge zijn een setje

BEVESTIGD: Timor Steffens en Joëlle Witschge zijn een setje

Er waren eerder al geruchten dat Timor Steffens en Joëlle Witschge aan het daten waren, maar beide sterren hielden tot nu toe de lippen stijf op elkaar. Ze werden een tijdje geleden al samen gespot tijdens het evenement van Life after Football en enkele paparazzi wisten zelfs een foto te maken van het zoenende paar, maar van een relatie was nog geen sprake. Tot nu, want Timor en Joëlle zouden officieel een setje zijn!

Het stelletje zou al sinds begin september aan het daten zijn, maar wilde tot voor kort niets kwijt over hun relatie. Volgens Shownieuws zouden Timor en Joëlle eerder al in het geheim met elkaar hebben afgesproken in Londen, maar nu lijkt het woord er dan toch uit te zijn.

Het was Joëlle die de relatie bevestigd heeft in weekblad Privé. De dochter van oud-voetballer Richard Witschge vertelde dat ze inderdaad verliefd is op Timor en dat ze heel gelukkig zijn. “We hebben eigenlijk afgesproken dat we er niet al te veel over zeggen, maar ik wil wel vertellen dat Timor en ik samen heel gelukkig zijn,” gaf de blondine toe. Het Dance Dance Dance-jurylid heeft nog niet gereageerd op de openbaring van zijn nieuwe vriendin, maar er lijkt dus wel degelijk een nieuw showbizz-koppel in Nederland te zijn.

De hottie blijkt dus officieel van de markt te zijn. En Joëlle heeft waarschijnlijk geen twee keer moeten nadenken…

Lees ook: