Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bevestigd: Lindsay Lohan is zwanger!

Bevestigd: Lindsay Lohan is zwanger!

Bevestigd: Lindsay Lohan is zwanger!

Het zijn roerige tijden in huize Lohan. Afgelopen week kwam er allerlei verontrustend nieuws naar buiten over haar verloofde Egor Tarabasov. Hij zou zijn vreemdgegaan en na een ruzie hierover moest zelfs de politie optreden. Het stel zou uit elkaar zijn gegaan, maar nu blijkt dat Lindsay zwanger is!

Vertrouwen
De roddelpers draaide overuren en in eerste instantie werd het ontkend door de 30-jarige actrice. Maar nu heeft de vader van Lindsay, Michael Lohan, het nieuws bevestigd in een interview met Inside Edition. Hij zegt: “Ik heb geen reden om haar niet te geloven. Ze is mijn dochter en houdt mij niet voor de gek. Ik vertrouw op wat ze mij vertelt.” Ook benadrukt pa Lohan dat de familie er voor Lindsay zal zijn tijdens haar eerste zwangerschap.

Een steekje los
Dat is voor de zwangere Linsday een fijne gedachte, aangezien ze naar verluid haar spullen al heeft gepakt en klaar is om haar verloofde Egor te verlaten. Michael Lohan vind dat een erg verstandige en slimme zet van zijn dochter, want volgens hem zit er een steekje los bij Egor. Hij zegt hierover het volgende: “Hij moet bij mijn dochter uit de buurt blijven tot hij weer beter is. Ik vind het zielig voor hem, maar dit soort gedrag accepteren we niet.”

Eerder poste Lindsay een Instagramfoto met emotioneel onderschrift, waarin ze iets meer uitleg geeft over de uit de hand gelopen ruzie. Deze foto plaatste de actrice nog voor het nieuws over haar zwangerschap naar buiten kwam, dus we zijn erg benieuwd hoe het nu met haar gaat.

https://www.instagram.com/p/BIVj6bFBrDX/?taken-by=lindsaylohan&hl=en

Bron: Grazia

Lees ook: