Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bevestigt Jay-Z met zijn nieuwe plaat dat hij Beyoncé heeft bedrogen?

Bevestigt Jay-Z met zijn nieuwe plaat dat hij Beyoncé heeft bedrogen?

Bevestigt Jay-Z met zijn nieuwe plaat dat hij Beyoncé heeft bedrogen?

Vanmorgen heeft Jay-Z zijn nieuwe album 4:44 online geplaatst op zijn eigen muziekstreamingsdienst Tidal. Met het uitbrengen van dit nieuwe album staat de teller op maar liefst dertien (!) uitgebrachte albums van de rapper. Het nummer Family Feud zorgt echter voor heel veel ophef. Want bevestigt de rapper nou zomaar dat hij zijn vrouw Beyoncé inderdaad heeft bedrogen?

Lees ook: Oei: Streamingsdienst Jay-Z onder vuur!

Liefdesperikelen
Het gaat om het zesde nummer van het zojuist gelanceerde album 4:44, een nummer waarop ook Beyoncé te horen is. Maar dat is niet de reden waarom het lied meteen veelbesproken is, want Jay-Z lijkt met de lyrics bekennen dat hij zijn vrouw bedrogen heeft. Deze liefdesperikelen komen ook uitgebreid aan bod in het album Lemonade van Beyoncé, maar vanuit Jay-Z was er nog geen reactie gekomen.

Leave me alone, Becky
Op het nummer rapt Jay-Z onder andere: ‘Yeah, I’ll fuck up a good thing if you let me / Let me alone, Becky’. En zoals je kunt verwachten is het internet in rep en roer. De berichten op Twitter liegen er niet om.

Acties van Jay-Z
Een fan heeft zich compleet uitgeleefd en allerlei theorieën en feiten uit het nieuwe album omhooggehaald. Zo schrijft ze onder andere dat de tweeling op de natuurlijke wijze verwekt is en dat Jay-Z een trio gehad heeft. Hieronder kun je het hele lijstje met acties van Jay-Z bekijken, die hij – als we deze enthousiaste Beyoncé fan moeten geloven – stuk voor stuk bekend in zijn album 4:44.

Toch lijkt het slippertje van Jay-Z vergeven en vergeten te zijn door Beyoncé. Op het nummer komt ook duidelijk naar voren dat Jay-Z spijt heeft. Zo rapt hij: ‘I apologize, often womanize/Took my child to be born/See through a woman’s eyes/Took for these natural twins to believe in miracles.’

Zou het met de komst van de tweeling dan nu écht allemaal weer koek en ei zijn in huize Carter-Knowles?

Lees nu een halfjaar Flair voor 11,- per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. 69,95!