Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bevestigd: Giel Beelen maakt overstap naar Radio Veronica

Bevestigd: Giel Beelen maakt overstap naar Radio Veronica

Bevestigd: Giel Beelen maakt overstap naar Radio Veronica

Giel Beelen was tien jaar lang het boegbeeld van 3FM, maar de radio-dj heeft nu toch écht een nieuw onderkomen gevonden. Hij gaat aan de slag bij Radio Veronica.

Lees ook: Radiozender 3FM biedt vrouwelijke dj’s prominentere plek

Dat is woensdagochtend bevestigd. Ook werd toen duidelijk dat Giel bij Radio Veronica wederom een ochtendshow gaat doen.

Giel Mobiel
‘Een plek krijgen op een van de meest historische radiomerken die er bestaat, daar kun je als radiomaker alleen maar van dromen’, zegt Giel over zijn nieuwe werkgever. ‘Dus ja, ik ga weer radio maken in de ochtend. Begin de dag met een lach, met de Giel Mobiel bekend Nederland weer de stuipen op het lijf jagen en zo zullen er nog veel oude, vertrouwde maar ook nieuwe programma-items in mijn gloednieuwe show op Radio Veronica te horen zijn.’

Persfoto’s
Dinsdagavond zag het er al naar uit dat Giel naar Veronica zou gaan. De website Radiofreak publiceerde persfoto’s van Giel. Veronica wilde toen nog niet reageren.

‘Giel is een radiomaker pur sang met een enorme liefde voor muziek, we zijn echt ontzettend blij dat hij deze stap heeft gemaakt’ zegt Dave Minneboo, radiodirecteur van Talpa Radio. ‘Giel en Radio Veronica zijn wat ons betreft een match made in heaven.’

Vanaf 9 oktober maakt Giel elke werkdag het programma De Veronica Ochtendshow met Giel tussen 06.00 en 09.00 uur.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: ANP