Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bettina Holwerda geeft advies aan jongere zelf na ‘klein traumaatje’

Bettina Holwerda geeft advies aan jongere zelf na ‘klein traumaatje’

Bettina Holwerda geeft advies aan jongere zelf na ‘klein traumaatje’

Bettina Holwerda (42) heeft op Instagram een brief aan haar jongere zelf geschreven. Dit doet ze naar aanleiding van een traumatische verjaardag uit haar jeugd. Nu kan Bettina met een lach naar alle gebeurtenissen kijken, maar uit haar brief blijkt dat het niet altijd leuk was in de puberteit en ook de musicalster vaak onzeker was.

Bettina Holwerda brief geschreven

“Wat ik dit meisje, de kleine Bettina, graag zou willen zeggen”, opent ze haar Instagram post. Op de foto zien we inderdaad Bettina als puber tijdens haar verjaardag. Uit haar eerste zin van de brief blijkt dat deze verjaardag alles behalve feestelijk was. “Er komen verjaardagen aan dat er wél mensen komen en dat je niet de hele dag voor niks zit te wachten”, schrijft de actrice. “Oh en, ja, deze verjaardag wordt een klein traumaatje, waardoor je nooit meer je verjaardag wilt vieren, maar daar is mee te leven.”

Onzekerheden

Ook gaat de de musicalster langs al haar onzekerheden. “Permanent in melkboerenhondenhaar is geen goed idee. (Uitgegroeid permanent in steil haar is een bitch namelijk.)”. Bettina was blijkbaar ook niet tevreden met haar tanden als puber, maar schrijft nu naar haar jongere zelf dat ze daar geen zorgen over hoefde te maken: “Al lijkt het onmogelijk. De orthodontist maakt zelfs jouw tanden recht, dus er komt een tijd dat je niet meer hoeft te lachen met je hand voor je mond,” aldus Holwerda. Daarnaast geeft ze nog algemeen advies over de puberteit, waar iedereen wat van kan leren. “Maak je niet zo druk om wat mensen van je vinden. (Damn you, puberteit.) Je ziet ze later toch nooit meer.”

Lees ook
Bettina Holwerda deelt eerlijke foto van het moederschap en krijgt veel lof van volgers: ‘Dit is geniaal’

New Kids On The Block en tieten

Ondanks dat er verdrietige gebeurtenissen in de brief staan – zoals dat verjaardagskado Muppie de poes blijkbaar “HEEl SNEL DOOD GAAT” – kan Bettina de brief met een lach afsluiten. Blijkbaar was de zangeres enorm fan van ‘New Kids On The Block’ en kan het niet laten daar nog even een opmerking over te maken. “Je kan het je niet voorstellen, maar je gaat de leden van de ‘New Kids On The Block’ later heel onaantrekkelijk vinden. Laat dat een troost zijn, als je weer eens wanhopig van de onbereikbaarheid naar hun posters kijkt.” Met één laatste opmerking is haar brief ten einde gekomen. “Ook jij krijgt ooit tieten. Doei Bettina.”

Lieve reacties

Volgers van Bettina vinden de brief aandoenlijk, maar kunnen ook om de actie van de musical actrice lachen. Man Jim Bakkum reageert natuurlijk ook onder de mooie post van zijn vrouw: “Ik wil jou met terugwerkende kracht zó hard knuffelen. Intens zielig.” Romy Boomsma schrijft “Och wat lief dit haha” en Tina de Bruin is vooral onder de indruk van de jeugdfoto van Betinna. “Oooooh?;” schrijft ze onder de post. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress