Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bestseller Paulien Cornelisse wordt verfilmd!

Bestseller Paulien Cornelisse wordt verfilmd!

Bestseller Paulien Cornelisse wordt verfilmd!

Schrijfster Paulien Cornelisse heeft met haar boek ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ een bestseller geschreven. En wat is dan een logische volgende stap? Juist. Een verfilming van het grappige boek! 

Mega bestseller
Het boek ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ gaat niet over hoe mensen met elkaar zouden moeten praten, maar over hoe ze dat per ongeluk doen. Dit is op een hilarische en zeer herkenbare wijze op papier gezet, in de vorm van losse columns over de moderne taal. Het boek is dan ook al 400.00 keer over de toonbank gegaan.

Nederlandse Bridget Jones
Het script ligt in handen van scenarist Tijs van Marle, en de verfilming van het boek zal in de vorm van een romantische komedie komen. Van Marle zegt hierover in een interview aan het AD: “Uit de stukjes heb ik een personage geschapen, een vrouw van begin dertig, bij wie niet alles in het leven is gelukt. Zij heeft niet de goede baan, niet de juiste vrienden en ook in de liefde vlot het niet. Het moet een soort Nederlandse Bridget Jones worden.”

Hoofdrollen
Wel benadrukt hij dat het geen doorsnee romantische komedie zal worden. Welke acteurs er in de film zullen gaan spelen, is nog niet duidelijk. De regisseur van de film, Barbara Bredero, begint volgende week namelijk pas met het casten van de hoofdrollen. De film zal eind volgend jaar in de bioscoop te zien zijn. We zijn erg benieuwd!

Bron: Linda, AD.

Lees ook: