Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beschuit met roze muisjes: Lauren Verster bevallen van dochtertje

Beschuit met roze muisjes: Lauren Verster bevallen van dochtertje

Beschuit met roze muisjes: Lauren Verster bevallen van dochtertje

Nadat Kylie Jenner zo’n beetje haar volledige zwangerschap geheim wist te houden en gisteren de wereld schokte door naar buiten te brengen dat ze al bevallen is, heeft ook presentatrice Lauren Verster groot nieuws een week lang verborgen weten te houden. Afgelopen maandag al beviel ze van een gezond meisje.

Lees ook
Lauren Verster deelt foto van enorme babybuik

Kleine aap
Zondag bij RTL Boulevard onthulde Lauren de naam van het kindje; Leentje. Het dochtertje van Lauren en Jasper Diepeveen is ter wereld gekomen met een keizersnede. Lauren: “We zijn helemaal verliefd op de kleine aap en haar komst voelt heel liefdevol en organisch. Alsof ze gewoon altijd al bij ons hoorde”.

Lauren bevalt
De AVROTROS-presentatrice maakte in juli haar zwangerschap bekend. Ze maakte er voor haar omroep ook een tv-programma over onder de titel Lauren bevalt, waarin ze – zelf al hoog zwanger – in de wereld van bijzondere zwangerschapscursussen en bevallingen duikt. Zo maakte ze, naar aanleiding van het feit dat steeds meer vrouwen (een deel) van hun placenta eten na de bevalling, ondermeer placenta klaar. Je ziet dat in onderstaand fragment.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP