Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beschuit met muisjes! Hertogin Kate is bevallen van haar derde kindje

Beschuit met muisjes! Hertogin Kate is bevallen van haar derde kindje

Celebs
Beschuit met muisjes! Hertogin Kate is bevallen van haar derde kindje

Het is een belangrijk jaar voor de Britse royals. Niet alleen geven prins Harry en Meghan Markle elkaar het ja-woord op 19 mei, ook wordt er beschuit met muisjes uitgedeeld. Niemand minder dan hertogin Kate is namelijk bevallen.

Lees ook: Zo zouden de kinderen van Harry en Meghan eruit komen te zien

Het was wederom een verschrikkelijke zwangerschap voor Kate. Net zoals tijdens de zwangerschap van George en Charlotte had ze last van extreme misselijkheid. Toch was de wens om het gezin verder uit te breiden groot en nam ze daarmee de risico’s voor lief. En wellicht dat ze het allemaal kan vergeten nu haar derde kindje met prins William geboren is.

Hertogin Kate bevallen

Op 22 maart verscheen Kate voor het laatst in het openbaar zodat ze kon genieten van haar zwangerschapsverlof. De laatste loodjes zitten er nu officieel op, want het zoontje van Kate en William is geboren! Op 4 september werd de zwangerschap aangekondigd, in de ochtend van 23 april is het gezonde kindje geboren. De naam van het pasgeboren jongetje is nog niet bekendgemaakt.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee