Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeh la la: dit stond er in de berichten tussen Tony en Oriana van De Bachelor

Oeh la la: dit stond er in de berichten tussen Tony en Oriana van De Bachelor

Oeh la la: dit stond er in de berichten tussen Tony en Oriana van De Bachelor

De derde aflevering van De Bachelor staat alweer online, maar wij zijn maar wat benieuwd naar de relatie tussen Tony en Oriana. De twee bleken elkaar al, voordat ze intrede haar deed in het programma, te kennen.

Kennissen

Toen Oriana de rode loper afliep, was gelijk te zien dat de bachelor verbaasd was over wie hij daar zag. De 28-jarige Oriana bleek namelijk al een tijdje via Instagram en WhatsApp contact te hebben met de dj. Dit alles begon toen hij op zoek was naar danseressen voor een videoclip. Toen Oriana zich voorstelde aan Tony zei hij: “Ik weet het. We kennen elkaar al een beetje, toch?” Later zegt hij hierover: “Ik heb al een aantal jaar af en toe contact met haar op de app of via Instagram. We wilden elkaar al weleens ontmoeten, maar het is er nooit van gekomen. Ik ken haar dus helemaal niet, maar we ‘kennen’ elkaar wel. Daarom vind ik het nu zo speciaal dat ze voor mij staat. Dat vind ik heel leuk.”

Appjes

Die appjes tussen de twee waren eigenlijk heel onschuldig. Aan &C vertelt Oriana: “We hebben een paar keer over en weer geappt dat we elkaar wilden ontmoeten. Ik stond bijvoorbeeld een keer bij een restaurant en toen zei hij: ‘Kom we gaan daar een keer eten.’ Ik ben daar zelf alleen niet zo op ingegaan, ik wilde hem eerst leren kennen. De gesprekken waren niet heel spicy, ik ben daar niet zo van en ik merkte dat hij dat ook niet probeerde. Het is allemaal netjes en normaal gebleven, maar we waren wel heel nieuwsgierig naar elkaar.”

Lees ook:
Zó reageerde Maan toen ze hoorde dat haar ex Tony Junior meedoet aan ‘De Bachelor’

Het goed voor elkaar

In de toekomst zou Oriana heel graag een volwassen en serieuze relatie willen. Met scharrels is ze wel klaar mee. Huisje, boompje, beestje en Tony. Dat is haar droom. Gelukkig denkt Tony er ook zo over, alleen is het nog even wachten tot we erachter komen met wie dit gaat zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: &C | Beeld: Tom Cornelissen