Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Liefdesverdriet voor Berget Lewis: eenzaam in quarantaine na plotselinge breuk met vriend

Liefdesverdriet voor Berget Lewis: eenzaam in quarantaine na plotselinge breuk met vriend

Liefdesverdriet voor Berget Lewis: eenzaam in quarantaine na plotselinge breuk met vriend

Het zit Berget Lewis (48) niet mee op liefdesgebied. Na een scheiding in 2014 en een korte nieuwe relatie, leek de zangeres het geluk weer gevonden te hebben. Helaas blijkt nu ook die relatie na twee jaar te zijn stukgelopen. Berget blijkt de breuk bovendien in eenzaamheid te hebben moeten verwerken: zij en haar chef-kok gingen al rond Pasen uit elkaar, tijdens de lockdown.

Berget en vriend uit elkaar

Keukenprins Maik Galenkamp bevestigt maandag aan De Telegraaf dat hij en Berget niet langer samen zijn. “We zijn gewoon goed uit elkaar gegaan en pakken, los van de ander, het leven weer op”, aldus de kok over de breuk, die plaatsvond rond Pasen.

Goed uit elkaar gegaan?

Hij voegt daaraan toe: “Als ik haar ergens zou tegenkomen, denk ik dat we elkaar wel gewoon gedag zouden zeggen.” Een uitspraak die enigszins doet twijfelen of de twee inderdaad goed uit elkaar gegaan zijn. Er is meer wat duidt op een niet al te soepele breuk, want er is geen enkele foto meer van Maik op de feed van Berget te vinden. Ook op zijn Instagram is Berget in geen velden of wegen te bekennen. Privé schrijft dat de twee het contact “verbroken hebben”. Berget heeft nog geen reactie gegeven op het verdrietige nieuws dat haar ex naar buiten heeft gebracht.

Gezamenlijk project stopgezet

Berget en Maik waren druk bezig met een mooi, gezamenlijk project: Food Meets Music, wat hun beide werelden samen moest brengen. De zus van de zangeres laat in een reactie op het nieuws over de breuk weten dat “in goed overleg is besloten die samenwerking geen vervolg te geven.”

Lees ook
Heerlijk: Berget Lewis geniet van romantische vakantie met nieuwe liefde

Scheiding

Berget en Maik vormden sinds 2018 een setje. Vier jaar daarvoor was de zangeres getrouwd met Sebastiaan van Rooijen. Het huwelijk was maar van korte duur, vrij snel na de bruiloft ging het al niet goed tussen de twee. Anderhalf jaar na het jawoord volgde de scheiding.

Berget en Maik bij een première:

berget lewis vriend

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, Story, Privé | Beeld: Brunopress