Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Berget Lewis openhartig over reden plotselinge relatiebreuk: ‘Het was de druppel’

Berget Lewis openhartig over reden plotselinge relatiebreuk: ‘Het was de druppel’

Berget Lewis openhartig over reden plotselinge relatiebreuk: ‘Het was de druppel’

Eerder deze week maakte chef-kok Maik Galenkamp bekend dat zijn relatie met Berget Lewis was gestrand. Al rond Pasen, wat betekent dat de twee inmiddels ruim zeven weken uit elkaar zijn. De reden van de breuk? Volgens de 48-jarige zangeres heeft de coronacrisis hen de das omgedaan.

Berget Lewis over reden breuk

In De Telegraaf heeft Berget een boekje opengedaan over haar breuk met Maik, die tijdens de intelligente lockdown plaatsvond. “Het is heel simpel, onze relatie heeft de coronacrisis gewoon niet overleefd”, aldus Lewis. “Moet je in thuisquarantaine, dan zit je continu op elkaars lip. Het betekende in ons geval de druppel.”

Opmerkelijke uitspraak

Keukenprins Maik Galenkamp koos hetzelfde medium om de breuk wereldkundig te maken. Hij bevestigde maandag dat hij en Berget niet langer samen zijn. “We zijn gewoon goed uit elkaar gegaan en pakken, los van de ander, het leven weer op”, aldus de kok. Daar voegde hij een opmerkelijke uitspraak aan toe, namelijk: “Als ik haar ergens zou tegenkomen, denk ik dat we elkaar wel gewoon gedag zouden zeggen.” Dat leek erop te wijzen dat de breuk minder soepel is verlopen dan de chef deed vermoeden. Daarnaast zouden de ex-geliefden volgens Privé het contact “verbroken” hebben.

Gezamenlijk project stopgezet

Berget en Maik waren druk bezig met een mooi, gezamenlijk project: Food Meets Music, wat hun beide werelden samen moest brengen. De zus van de zangeres liet in een reactie op het nieuws over de breuk weten dat “in goed overleg is besloten die samenwerking geen vervolg te geven”.

Lees ook
Liefdesverdriet voor Berget Lewis: eenzaam in quarantaine na plotselinge breuk met vriend

Scheiding

Berget en Maik vormden sinds 2018 een setje. Vier jaar daarvoor was de zangeres getrouwd met Sebastiaan van Rooijen. Het huwelijk was maar van korte duur, vrij snel na de bruiloft ging het al niet goed tussen de twee. Anderhalf jaar na het jawoord volgde de scheiding.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram