Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe thuiskiekjes van koningspaar: híer shop je het tropische behang uit Máxima’s werkkamer

Nieuwe thuiskiekjes van koningspaar: híer shop je het tropische behang uit Máxima’s werkkamer

Celebs
Nieuwe thuiskiekjes van koningspaar: híer shop je het tropische behang uit Máxima’s werkkamer

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een inkijkje gegeven in de manier waarop ze momenteel, net als bijna alle Nederlanders, vanuit huis werken. In de huidige coronatijd heeft het koninklijk paar zichzelf laten fotograferen in hun werkkamers, waar ze zo’n beetje dagelijks videogesprekken voeren met (zorg)instellingen, organisaties en bedrijven.

Het zijn net mensen

Een fotograaf heeft de twee vastgelegd terwijl ze in hun eigen werkkamer op Paleis Huis ten Bosch bezig zijn. Naast het voeren van telefoongesprekken gaat het koningspaar waar mogelijk op werkbezoek. “Zo informeren zij zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie”, schreef het koninklijk huis bij de beelden die onder meer op Instagram zijn gedeeld.

Hij in een polo, zij met een bril

De foto’s bevatten enkele opvallende details. Beiden hebben hun tablet op een standaard gemonteerd zodat deze op ooghoogte staat en ze deze niet hoeven vast te houden. Verder valt ook op dat Willem-Alexander thuis gewoon een simpele polo draagt en Máxima, jawel, een bril opheeft! Verder draagt Máxima een fleurige maxi-jurk met bloemenprint en oogt ze zélfs in quarantainetijd stijlvol as ever.

Willen. We. Hebben.

Maar er sprong nóg een detail in het oog, het prachtige behang in Máxima’s werkkamer. Op de wand achter het bureau van de koningin steelt een prachtige tropische print de show. Palmbomen op de voorgrond, een heuvellandschap in de verte en hier en daar een papegaai en een struisvogel. Zie jij die prachtprint ook wel zitten in jouw ‘thuiskantoor’, slaap-, of woonkamer en heb je nu ook tijd genoeg om te klussen? Wij weten waar je het behang kunt shoppen.

Lees ook
Mooi: Máxima steekt Brabants zorgpersoneel hart onder de riem

Puur natuur op de muur

Het zwart-witte behang met palmbomen blijkt het behang D-Dream van IKSEL te zijn, dat ook in een waanzinnig mooie gekleurde variant verkrijgbaar is, evenals een sepia-uitvoering. De prijs moeten we je schuldig blijven, maar ga er maar gerust vanuit dat een rolletje niet voor een Kwantum-prijsje te bestellen is. Hoe dan ook nieuwsgierig? Je kunt onder meer terecht bij deze woonwinkel in Amsterdam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Libelle | Beeld: BrunoPress, ANP

Shoppen is altijd een goed idee