Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beetje hypocriet? André zou nieuwe vriend Monique ‘het leven echt zuur maken’

Beetje hypocriet? André zou nieuwe vriend Monique ‘het leven echt zuur maken’

Celebs
Beetje hypocriet? André zou nieuwe vriend Monique ‘het leven echt zuur maken’

André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) genieten momenteel weer met volle teugen van elkaar. De twee slingeren het ene na het andere romantische kiekje de wereld in en schreeuwen hun geluk van de daken. Sterker nog, de zanger treft zelfs al voorbereidingen voor het huwelijksaanzoek dat er naar eigen zeggen aan zit te komen. Hoewel de twee inmiddels weer helemaal happy zijn, zat de Hazes-telg tot afgelopen Valentijnsdag nog verwikkeld in een kortstondige maar hevige romance met Bridget Maasland (45) – voor wie hij Monique slechts drie maanden eerder verliet. Andersom had hij het daarentegen niet getrokken, zo geeft hij toe in een nieuw interview.

Intense relatie met Bridget

De relatie tussen André en Monique was in november pas nét verbroken, toen bekend werd dat de zanger een nieuwe vriendin had: Bridget. Het kersverse koppel stak niet onder stoelen of banken verliefd op elkaar te zijn. Integendeel: de twee konden niet vaak genoeg benadrukken hoe gelukkig ze wel niet waren en hadden het zelfs al over het krijgen van kinderen samen.

Hypocriet 2.o?

André leek in Bridget zijn nieuwe ware gevonden te hebben, maar die relatie liep na nog geen honderd dagen op de klippen. Nog dezelfde maand bleek Hazes weer samen te zijn met Monique, die in de tussentijd vrijgezel bleef. Dat kwam de zanger goed uit, want hij geeft nu toe dat hij het best moeilijk had gevonden als Westenberg wél een ander aan de haak zou hebben geslagen. “Iemand stelde me die vraag toen we uit elkaar waren”, vertelt André erover in Veronica Magazine. “Ik wist dat ik daar niets over zou kunnen zeggen, omdat ik zelf met een ander was. Maar toen ik het liet bezinken, dacht ik: het zou wel echt een ding zijn. Ik zou die man het leven echt zuur maken. Hij zou elke dag een lekke band hebben.”

Geen blijvertje

Monique bleef daarentegen vrij rustig toen André en Bridget een setje waren. Naar eigen zeggen omdat ze wist dat Maasland “geen blijvertje” was, en dat beaamt de zanger. “Ik denk dat ze daarom zo rustig is gebleven. Als ik er over de vloer kwam, kreeg ik nog steeds een bak thee”, aldus Hazes. Westenberg vertelde onlangs ook al over die kop thee, maar voegde er bovendien aan toe dat zij die het liefst in André’s gezicht had gesmeten.

Geen toekomst

Hoewel André een toekomst met Monique honderd procent voor zich ziet, was dat met Bridget wel anders. “We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had (…) We hebben samen besloten te stoppen. Voordat ik toen naar Curaçao vertrok, zagen we al in dat dat het beste voor ons allebei was.”

Curaçao

Op Curaçao – waar álle drie tegelijkertijd aanwezig waren – sloeg de vonk weer over tussen André en Monique. Pijnlijk genoeg was Bridget daar ook om samen vakantie te vieren met haar toenmalige vriend wanneer hij niet bij zijn zoontje was. “We hadden er bewust voor gekozen om daar samen te zijn – ook al waren we niet meer bij elkaar – zodat de kleine tijd kon doorbrengen met zijn vader”, vertelde Monique eerder. Hoewel André en Monique altijd hebben volgehouden dat er geen sprake was van bedrog, blijkt er inmiddels toch iets te zijn gebeurd op de Antillen. “André kwam kleine André ha­len op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk’.” Na deze bekentenis lijkt ook déze uitbarsting van Bridget op Curaçao plots een stuk geloofwaardiger…

Liefde van mijn leven

Hoe dan ook hebben André en Monique elkaar weer helemaal gevonden. “Er is geen vrouw, geen méns, die mij zo goed kent als Monique”, sluit Hazes het interview in Veronica Magazine dan ook af. “Vanaf dag één heeft zij alles met mij meegemaakt: de shit, het succes, hoe hard je ervoor hebt moeten knokken (…) Zelfs al zou het verkeerd gaan tussen ons: Monique zal altijd de liefde van mijn leven zijn.”

Knipperlichtrelatie André en Monique

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn. Maar de relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hadden gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Uiteindelijk maakte André eind februari via Instagram bekend dat hij weer samen was met Monique.

Lees ook
André Hazes doet voor het eerst boekje open over vermeende affaire met Nikkie Plessen

Gezinsuitbreiding

In 2016 werden André en Monique de trotse ouders van een zoon. De twee hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze maar al te graag een broertje of zusje zouden willen voor André junior. Helaas kan dat niet via de natuurlijke weg. “Het is nog steeds onze wens en we durven er weer over te praten. Het zit natuurlijk wel aan een ICSI­-traject vast. […] Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Q•Time

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🤍

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Favourite souls ♡

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee