Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Schokkend: BBC-ster Mya-Lecia (16) plotseling overleden

Schokkend: BBC-ster Mya-Lecia (16) plotseling overleden

Celebs
Schokkend: BBC-ster Mya-Lecia (16) plotseling overleden

De 16-jarige Britse actrice Mya-Lecia Naylor is vorige week onverwachts overleden. Dat heeft CBBC gisteravond laat bekendgemaakt. De tiener zakte volgens haar management op 7 april plotseling in elkaar en overleed.

Vanaf haar 2e aan het werk

Over de oorzaak deed de zender geen mededelingen. Mya-Lecia werkte al sinds haar tweede, toen ze een rolletje had in Absolutely Fabulous. Ze was daarna te zien in verschillende gastrollen op de Britse tv en in de film Cloud Atlas. Van 2014 tot 2018 speelde de actrice in Millie In Between, een serie van BBC’s kindertak CBBC. Ze is momenteel te zien in een andere serie van CBBC, Almost Never.

Groot gemis

“In deze verdrietige tijd zijn onze gedachten bij Mya-Lecia’s familie, vrienden en iedereen die van haar hield”, lieten de makers van Almost Never weten op Instagram. Daarna deelden ze de mededeling van CBBC, waarin onder meer stond: “Mya-Lecia was een geliefd lid van de BBC Children-familie en een enorm getalenteerde actrice, zangeres en danseres. We zullen haar enorm missen.”

Hulp voor jonge fans

De zender liet z’n jonge doelgroep ook weten: “We weten dat dit heel heftig nieuws is, en het kan helpen om hierover te praten met je vrienden of een volwassene die je vertrouwt. Als je het moeilijk hebt en het idee hebt dat je met niemand kan praten, dan kun je altijd bellen met de kindertelefoon.”

Mya-Lecia Naylor overleden

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP |  Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee