Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bastiaan van Schaik: ‘Ik had nog maar tien jaar te leven’

Bastiaan van Schaik: ‘Ik had nog maar tien jaar te leven’

Bastiaan van Schaik: ‘Ik had nog maar tien jaar te leven’

Bastiaan van Schaik had nog maar tien jaar te leven als hij zijn levensstijl niet drastisch zou omgooien. Daarvoor waarschuwde zijn huisarts jaren geleden.

Recht voor z’n raap

De stylist, die inmiddels het roer helemaal heeft omgegooid, is hem nog altijd “dankbaar voor zijn duidelijk en recht voor z’n raap advies”. Het is deze week precies drie jaar geleden dat hij een maagverkleiningsoperatie onderging. Op Instagram kijkt hij terug op de afgelopen jaren.

Lees ook
Wat een flair: slanke Patty Brard overspoeld met complimenten

Dieptepunt

“Er waren een paar downs, met als dieptepunt een ziekenhuisopname in september 2017 van een aantal dagen met enorme maagpijn. Maar de afgelopen drie jaar is vooral een ‘up’ periode geweest”, aldus Bastiaan, die inmiddels zeventig kilo (!) lichter is. “Zonder steun van familie, vrienden en mijn vriend was het ongetwijfeld een zwaarder pad geweest, dus op deze plek wil ik ze uit de grond van mijn hart bedanken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is deze week precies 3 jaar geleden dat ik een #gastricbypass operatie heb gehad. Ben de huisarts die tegen mij zei dat ik nog maar 10 jaar te leven zou hebben als ik het niet zou doen nog steeds dankbaar voor zijn duidelijke en recht voor zijn raap advies. Er waren een paar downs met als dieptepunt een ziekenhuis opname in september 2017 van een aantal dagen met enorme maagpijn maar de afgelopen drie jaar is vooral een ‘up’ periode geweest. 70 kilo lichter, elke dag 25.000 stappen en vooral een enorme bewegingsvrijheid verder ben ik nog elke dag dankbaar voor deze #gastricbypass operatie. Zonder steun van familie, vrienden en mijn vriend @ramonheinhuis was het ongetwijfeld een zwaarder pad geweest dus op deze plek wil ik ze uit de grond van mijn hart bedanken. ❤️! ? by @ramonheinhuisphotography ??‍♀️ by @vicospopuphairsalon Grooming by @nononmakeup Outfit by @matches_man Skin by @nutraskin Glasses by @satonoptiek #celebratelife. Gefotografeerd op 10 juni in mijn stylingstudio in #Amsterdam

Een bericht gedeeld door Bastiaan van Schaik (@basvanschaik) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP