Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch en origineel: Bas Smit verrast dochters met restaurantbeleving aan huis

Hilarisch en origineel: Bas Smit verrast dochters met restaurantbeleving aan huis

Hilarisch en origineel: Bas Smit verrast dochters met restaurantbeleving aan huis

Door het coronavirus kunnen we niet gezellig met z’n allen uiteten, maar daar heeft Bas Smit (38) wat op bedacht. Verkleed als Japanse kok én met een lopende band (oftewel een spoorbaan) serveert hij sushi aan zijn dochters Lola-Lily (8) en Kiki-Kate (5). Dat zorgt natuurlijk voor hilarische beelden.

Lees ook
Bas Smit waarschuwt jongeren: word geen influencer

‘Als we niet naar de Japanner kunnen, komt de Japanner maar naar ons’, schrijft de man van Nicolette van Dam (35) bij het filmpje op zijn Instagram. Bas vraagt zijn dochters in het Engels of ze van sushi houden en daar zijn ze allebei dol op, laten ze weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als we niet naar de Japanner kunnen, komt de Japanner maar naar ons ???????

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit) op

Briljant

De volgers van Bas vinden het idee geweldig, blijkt uit de reacties op Instagram. Zo schrijft Carolien Spoor: ‘Briljant’ en Nienke Plas: ‘Ik wil dit’. Tim Douwsma daarentegen vraagt zich vooral één ding af, namelijk: ‘Waar dat pakje zo snel vandaan komt!’

Viraal

Door het coronavirus hebben Bas en Nicolette ontzettend veel tijd over, waardoor al hun creativiteit naar boven komt. Het is dan ook niet de eerste keer dat de twee hun volgers flink aan het lachen maken. Zo ging Nicolette afgelopen donderdag nog viraal met een hilarische video, waarin ze demonstreerde hoe een 1,5 meter-samenleving eruit komt te zien in de horeca.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress