Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Cute! Bas Muijs deelt eerste foto met pasgeboren dochter én geeft update over eerste dagen

Cute! Bas Muijs deelt eerste foto met pasgeboren dochter én geeft update over eerste dagen

Cute! Bas Muijs deelt eerste foto met pasgeboren dochter én geeft update over eerste dagen

Bas Muijs (43) startte deze week met prachtig nieuws: in zijn radiouitzending ‘Muijs in de Morgen’ op Omroep West onthulde hij voor de derde keer vader te zijn geworden. Daarbij maakte hij meteen de naam van het meisje bekend, maar een foto liet nog even op zich wachten. Tot nu!

Foto dochter Bas Muijs

Op Instagram deelt de kersverse vader een kiekje waarop te zien is hoe hij de pasgeboren baby in zijn armen houdt. “Met veel trots kan ik melden dat zaterdag, op de mooie datum 04-04-2020, onze dochter Annelie Madelief Muijs is geboren!”, schrijft Bas erbij. “Een prachtig meisje en de hele familie is apetrots!”

Plaatje

De felicitaties vliegen de familie Muijs om de oren. “Ah, wat een plaatje. Van harte gefeliciteerd en heerlijk genieten met zijn vijfjes!”, reageert een fan op de foto. Een ander vult aan: “Wat een ontzettend mooie namen! Gefeliciteerd.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Wennen

Maandag vertelde Bas al in Muijs in de Morgen dat een baby in huis wel weer even wennen is. “Annelie is ontzettend lief, maar slapen doet ze ’s nachts niet”, zei de GTST-acteur erover. “Ze huilt heel veel. Om Sabine wat rust te geven heb ik ongeveer de hele nacht met haar rondgelopen en muziekjes gemaakt, maar het hielp allemaal niet. Ik denk dat ze nog een ander ritme heeft, waardoor ze nog wat onrustig is.”

Dochter Emma

Met Shownieuws heeft Bas nog een aantal intieme beelden gedeeld van de eerste dagen met de kleine spruit. In de video vertelt hij dat Annelie ‘s nachts nog heel erg wakker is, terwijl ze overdag juist veel slaapt. “Dat is niet helemaal de bedoeling, hè?”, zegt hij in een gesprek met zijn dochter Emma. Zij vertelt op haar beurt dat ze het ontzettend leuk vindt om een zusje te hebben. “Omdat ik haar dan heel goed kan vasthouden en aaien”, aldus de oudste Muijs-telg. Ze biecht op dat ze een zusje stiekem nóg leuker vindt dan een broertje.

(K)raamvisite

Hoewel het gezin het geluk niet op kan, geeft Bas wel toe dat het ook lastig is. “De visite moet natuurlijk voor de deur blijven staan, die mogen niet binnen komen”, vertelt hij in het filmpje. Wel komen er mensen op raambezoek. “Dat gaat prima. Voorlopig vermaken wij ons thuis heel goed met de nieuwe aanwinst Annelie.”

Meisje

Afgelopen najaar liet Bas in zijn radio-uitzending weten opnieuw vader te worden. Hij maakte destijds de gezinsuitbreiding bekend door de hartslag van het kindje te laten horen. “We zijn hartstikke blij en weten inmiddels ook al wat het wordt, want we hebben de zwangerschap een tijdje stilgehouden”, zei hij in november. Destijds wist hij ook al te vertellen dat het een meisje zou worden.

Lees ook
Babynieuws! Bas Muijs voor de derde keer vader geworden (én onthult prachtige naam)

Happy family

Bas en Sabine hebben samen drie kinderen: dochter Emma, zoon Daan en de kleine Annelie. Het stel woont al zo’n negen jaar samen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram