Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Barbra Streisand heeft een probleem met stemassistent Siri

Barbra Streisand heeft een probleem met stemassistent Siri

Barbra Streisand heeft een probleem met stemassistent Siri

De mensen die actief gebruik maken van stemassistent Siri weten dat dit nog wel eens tot de nodige miscommunicatie kan leiden. Logisch dus, dat grande dame Barbra Streisand daar problemen mee heeft. Of is er iets anders aan de hand?

Problemen met Siri is een graag besproken onderwerp online en op social media. Zo zou de stemassistent moeite hebben met het ‘verstaan’ van Britse en Ierse accenten en soms bevelen compleet verkeerd uitvoeren (een gefrustreerd uitgeroepen “come on” wordt “call mom“). Bij Barbra Streisand was er echter iets anders anders aan de hand.

De zangeres, die toch al bekend staat als diva, liet aan Amerikaanse radio-omroep NPR weten dat de stemassistent haar “achternaam verkeerd uitspreekt.  Siri spreekt de tweede ‘s’ in Streisand uit als een ‘z’, maar het moet uitgesproken met een harde ‘s’. Zoals sand.”

LA- what a great opening night crowd! Next stop San Jose. 🎤

A photo posted by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Dat kon La Streisand natuurlijk niet over haar kant laten gaan en dus belde ze persoonlijk mer Apple-directeur Tim Cook. “Hij beloofde de uitspraak van mijn naam aan te laten passen, met de volgende update op 30 september”, aldus Streisand. “Dus laten we zien of dat ook gebeurt. Want dan ben ik erg blij.”

 

 

Lees ook:

 

Bron: Nu.nl, NTR