Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Barbra Streisand laat zich uit over Michael Jackson en zijn slachtoffers

Barbra Streisand laat zich uit over Michael Jackson en zijn slachtoffers

Celebs
Barbra Streisand laat zich uit over Michael Jackson en zijn slachtoffers

Michael wordt door haar omschreven als ‘erg lief’, maar ook ‘erg kinderlijk’. “Zijn seksuele behoeften waren zíjn seksuele behoeften, afkomstig uit zijn kinderjaren of welk DNA dan ook.” Barbra legt de schuld dan ook niet zozeer bij de popster, maar bij de ouders die toelieten dat hun kinderen met hem sliepen.

Boos

Het internet breekt los na Barbra’s controversieële uitspraken. Sommigen geloven de beschuldigingen tegen Michael simpelweg niet, dus zijn ze boos op haar, omdat ze de slachtoffers gelooft. En de mensen die wél geloven dat Michael een kindermisbruiker was, zijn boos op haar, omdat ze de ervaringen van de slachtoffers bagatelliseert.

Sorry

Op Instagram heeft de zangeres haar excuses aangeboden. Ze zegt dat ze spijt heeft van de pijn die ze veroorzaakt heeft, door haar woorden niet voorzichtiger uit te kiezen over Michael en zijn slachtoffers. “De afgedrukte woorden weerspiegelen niet mijn ware gevoelens. Ik wilde het trauma van deze jongens op geen enkele manier afwijzen. Zoals alle overlevenden van seksueel misbruik zullen ze dit de rest van hun leven moeten dragen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbra Streisand (@barbrastreisand) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan, The Sunday Times | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee