Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Barbie viert verjaardag dochter met emotioneel bericht

Barbie viert verjaardag dochter met emotioneel bericht

Barbie viert verjaardag dochter met emotioneel bericht

Barbie’s dochter Angelina wordt vandaag 4 jaar en dat moet gevierd worden. De realityster plaatste ter ere van deze speciale gebeurtenis een enorm emotionele boodschap op Facebook.

In de realityserie ‘Barbie’s Baby’ zag iedereen Samantha van der Plas bevallen van haar eerste kindje. Het meisje kreeg de naam Angelina en kwam niet zonder slag of stoot op de wereld. De bevalling duurde in totaal 17 uur en er ging ongelofelijk veel mis. Zo kwam het meisje vast te steken in de bekken van moeder Barbie waarbij de dokters hemel en aarde hebben moeten verschuiven om de baby gezond ter wereld te brengen. In haar Facebook-bericht blikt de 25-jarige terug op dat angstaanjagende moment.

“Angelina jarig dat moet ge-VIER-d worde! Me huis is overal versierd (dankjewel mama, Joke en Sandra voor de hulp) en ik ga zo me meissie wakker make… Ze is vandaag 4 jaar geworde en zit sinds gisteren in groep 1. Van een hummeltje op het randje van de dood (en ik op het randje van een zenuwinzinking) naar een compleet en gezond dametje met een eigen wil me liefste vriendinnetje in goede en slechte tijden Love You me schat en een fijne dag gewenst XX”

Wij wensen Angelina alvast een fijne verjaardag toe!

Lees ook:

Bron: Grazia