Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong laat voor het eerst zélf weten wat er is gebeurd

Samantha de Jong laat voor het eerst zélf weten wat er is gebeurd

Samantha de Jong laat voor het eerst zélf weten wat er is gebeurd

Samantha de Jong, bij het grote publiek bekend als Barbie, reageert nu voor het eerst na haar plotselinge opname. Ze vertelt aan Shownieuws hoe het met haar gaat.

Lees ook: ‘Barbie slikte 37 pillen en probeerde zichzelf al éérder van het leven te beroven’

De blondine geeft aan door een diep dal te zijn gegaan. Barbie: ‘In 8 jaar lang heb ik gewoon heel veel meegemaakt. Qua aandacht, media, noem maar op. Het is me gewoon allemaal even teveel geworden. En het was in een keer helemaal klaar. Het was gewoon op, ik kon niet meer. Het is niet leuk hoe het is afgelopen natuurlijk. Op een gegeven moment zit je zo in de put dat je er niet meer uit kan komen. Dan doe je dingen waarvan je achteraf spijt hebt.’ Toch is er ook een lichtpuntje. ‘Naar omstandigheden gaat het wel redelijk wat beter met mij.’ Story meldde vorige week dat Samantha was gevonden door haar dochtertje Angelina van vijf.

Goede hulp
Barbie zit nu nog in een afkickkliniek, waar ze hulp krijgt. ‘Het plan is nu om vooral tot rust te komen. Ik wil iedereen laten weten dat ik goede hulp krijg. Het plan is gewoon om weer de oude te worden. Ik ben vooral veel aan het praten, de hele dag.’ Ook is ze dankbaar voor alle steun die ze krijgt, óók van haar nieuwe vriend Jordi. ‘Van fans krijg ik veel kaartjes. Dat betekent heel veel voor me. Jordi is er in alles voor me geweest, dat was al zo toen ik hem ontmoette.’ Eerder was er nog het nieuws dat Jordi haar niet mocht bezoeken.

Kinderen
Tijdens verblijf in de kliniek, krijgt ze ook vaak bezoek van haar kinderen Angelina en Milano. ‘Ik zie mijn kindjes regelmatig, en dat doet me heel goed. Ze steunen mij en dat is het belangrijkste.’ Het is nog niet duidelijk wanneer de Haagse de kliniek mag verlaten.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Auteur: Libelle | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee