Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Barbie neemt moeilijkste beslissing van haar leven: ‘De kinderen gaan naar Michael’

Barbie neemt moeilijkste beslissing van haar leven: ‘De kinderen gaan naar Michael’

Celebs
Barbie neemt moeilijkste beslissing van haar leven: ‘De kinderen gaan naar Michael’

Voor Samantha de Jong (28), beter bekend als Barbie, is het jaar 2018 niet goed begonnen. Nadat ze het leven niet meer zag zitten en ze een zelfmoordpoging deed, heeft de ex-realityster in het kader van haar gezondheid en herstel nu een vreselijk lastige beslissing moeten nemen. Haar kinderen verhuizen met hun vader mee naar het buitenland, meldt Privé.

Lees ook
Barbie bevestigt: ‘Ik was zwanger van Rolf’

Jeugdzorg
Met instemming van Jeugdzorg vertrekken de 6-jarige Angelina en de 2-jarige Milano met Michael naar Spanje. Daar runt hij samen met zijn zakenpartner een feestcafé. Het heeft alles te maken met het feit dat Samantha moet herstellen nadat ze in januari met spoed werd opgenomen.

‘Stiefmoeder’
De kans is groot dat Michael (37) niet alleen voor de kinderen gaat zorgen in het zonnige Spanje. De geruchten gaan dat zijn 22-jarige vriendin Naomi ook veel tijd in het zuiden gaat doorbrengen met hem en de twee kinderen. Tot het zover is, is besloten dat Michael’s zus Priscilla de zorg van Angelina op zich neemt, terwijl de jonge Milano de komende tijd in Haarlem bij Naomi doorbrengt. Vanaf maart verhuizen ze dan naar Spanje.

Uit inrichting gezet
Samantha’s familie maakt zich ernstige zorgen om haar. Zo is ze twee weken geleden uit een psychiatrische inrichting gezet… Lees het hele verhaal in de nieuwste Story (editie 8) die vanaf vandaag in de winkel ligt.

View this post on Instagram

Echt super van @struyck2wielers Omdat Samantha even uit beeld is, even een verhaal over mensen met een hart. Ik hoorde enkele weken geleden al dat Angelina een hele gave vette Fatbike zou gaan rijden, van Struyck2wielers in Ede. Zo'n ding had ook mijn interesse en samen met Bianca ben ik gaan kijken in die fietsenzaak. Echt supergaaf, we hebben er allebei een genomen voor in Spanje. Bruce is een echte fietsenMAKER die zelf zijn fietsen bouwt. Custom made noemen ze dat. Dat is niet iets wat je bij een gewone fietsenzaak kan kopen, het is ambacht en met liefde gemaakt. Zo super gaaf. Nou was die situatie hier en ik ben hals-over-kop uit Spanje gekomen. Het gaat om mijn kinderen en het herstel van de moeder, dus alles laten vallen. Ben ik hier, helemaal geen makkelijk vervoer voor in de stad. klinkt gek maar een fiets is dan wel handig. Dus ik heb vanmorgen Bruce Struyck gebeld, is er iets mogelijk dat goed en stevig is en waar twee kinderen op vervoerd kunnen worden? Wat denk je, vandaag komt hij langs met een knaller van een fiets, ook custom made, twee bankies voor me kids. Ken je dan als een kind zo blij zijn met een fiets he, grote klasse. Groeten Mike

A post shared by Michael van der Plas (@michaelvanderplas) on

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee