Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Barbie na zelfmoordpoging gevonden door dochtertje’

‘Barbie na zelfmoordpoging gevonden door dochtertje’

‘Barbie na zelfmoordpoging gevonden door dochtertje’

In de nieuwe Story, die op woensdag 17 januari verschijnt, vertelt de beste vriend van Samantha ‘Barbie’ de Jong (28) het ware verhaal achter de spoedopname van de realityster in het ziekenhuis en aansluitend in een instelling voor psychische zorg.

Lees ook: Vriend van Barbie wordt bij haar vandaan gehouden: ‘Haar familie wil geen contact’

Volgens de vertrouweling heeft Samantha afgelopen vrijdag een zelfmoordpoging gedaan. Nadat ze eerst een overdosis drugs dacht te nemen, werd Samantha alsnog wakker. Daarna zocht ze volgens de vriend haar toevlucht tot een andere, meer ingrijpende manier, waarbij haar linkerpols een levensgevaarlijke wond opliep.

Haar vijfjarige dochtertje Angelina trof haar ‘s morgens bloedend en versuft in bed aan. Het meisje holde daarop meteen over haar toeren naar Samantha’s ouders, die aan de overkant wonen. Toen moeder Cora daarop het huis van haar dochter betrad, trof ze Samantha in zorgwekkende toestand aan in haar slaapkamer. Cora belde acuut 112 en vroeg met spoed om een ambulance.

‘We kunnen wel stellen dat Angelina en Cora het leven van Sam hebben gered. Je moet er niet aan denken dat het langer had geduurd. Barbie had al behoorlijk wat bloed verloren. Wat moet ze zich eenzaam hebben gevoeld in die schijnwereld van de televisie, dat ze tot zo’n vreselijke wanhoopsdaad is gekomen,’ zegt Samantha’s vertrouweling, die ook in Story onthult dat het niet haar eerste zelfmoordpoging was.

De depressieve Samantha blijft voor onbepaalde tijd opgenomen in de instelling voor psychische zorg. Daar kreeg de RTL5-ster afgelopen weekend onverwacht bezoek van een heel bijzonder iemand, zoals ook morgen op de exclusieve Story-foto’s bij het gedetailleerde interview van zes pagina’s te zien valt.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Tekst: Maxime Verlaar | Beeld: ANP