Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Barbie met spoed naar ziekenhuis, Michael pakt vliegtuig naar Nederland

Barbie met spoed naar ziekenhuis, Michael pakt vliegtuig naar Nederland

Barbie met spoed naar ziekenhuis, Michael pakt vliegtuig naar Nederland

Realityster Barbie (28) is vanmorgen met loeiende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies aan de hand is, is onbekend, maar het zou gaan om ‘een zeer ernstige’ situatie, meldt Shownieuws. Dat blijkt ook uit de reactie van ex-man Michael, die in Spanje direct in een vliegtuig naar Nederland is gestapt. 

Lees ook
Barbie voelt zich door RTL verschrikkelijk uitgebuit

Woning verzegeld
Het AD meldt dat het huis van Samantha de Jong, zo als Barbie echt heet, vanmorgen enige tijd met linten verzegeld is door de politie, die vanmorgen om half negen een melding kreeg. Die maakte overigens duidelijk dat er geen sprake is van een misdrijf.

Geruchtenmolen
Op Twitter gonst het van de geruchten over wat er met Barbie aan de hand zou zijn. Enorm naar, maar het woord ‘zelfmoordpoging’ komt meer dan eens voorbij. Aan een complicatie naar aanleiding van één van de vele cosmetische ingrepen die Barbie heeft ondergaan, wordt ook gedacht. Wij hopen vooral dat het uiteindelijk allemaal blijkt mee te vallen.

Drama, drama, drama
De blondine, die inmiddels al acht jaar op televisie te zien is, heeft het niet makkelijk gehad de afgelopen tijd. Zo liep haar huwelijk vorig jaar op de klippen en kreeg ze ruzie met haar manager, Jake Hampel. Daarnaast leeft de Oh Oh Cherso-ster, die twee kinderen heeft, momenteel van een bijstandsuitkering en moet ze haar huis in Scheveningen verlaten.

‘Ik ben als hoer behandeld’
Ook was ze razend op RTL, de omroep waar haar realityseries te zien zijn, omdat ze onmenselijk zou zijn behandeld. Daarover zei ze afgelopen november: ‘Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk.’

Nieuwe liefde
Vorige week leek het in de liefde inmiddels een stuk beter te gaan, toen ze bekendmaakte net twee weken gelukkig te zijn met nieuwe vriend Jordi.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: ANP