Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Barbie geeft interview: ‘Ik ben klaar met drugs en zelfmoordpogingen’

Barbie geeft interview: ‘Ik ben klaar met drugs en zelfmoordpogingen’

Barbie geeft interview: ‘Ik ben klaar met drugs en zelfmoordpogingen’

Het gaat redelijk met Samantha ‘Barbie’ de Jong na haar tweede zelfmoordpoging, hoewel ze er nog lang niet is. Dat vertelde de realityster woensdagavond aan Shownieuws.

Lees ook
‘Barbie is uit de kliniek gezet en niet meer welkom’

‘Ik heb te veel meegemaakt’

“Je doet dingen, dat klinkt raar voor mensen die niet hebben meegemaakt wat ik heb meegemaakt. Mensen vragen: hoe kun je zoiets doen terwijl je kinderen hebt, maar je zit te veel in je hoofd”, aldus Samantha. “Het is heel triest. Ik heb te veel meegemaakt in mijn leven dat ik nooit een plekje heb kunnen geven.” Vorige maand sprong de blondine onder invloed van drugs vanaf eenhoog uit een raam en verwondde ze ook haar polsen.

16 weken naar Schotland

Barbie is nu in afwachting van een opname van zestien weken in de Schotse verslavingskliniek Castle Craig, waarna ze hoopt verder te kunnen met haar leven. “Zonder drank, zonder drugs en rare dingen. Zoals zelfmoordpogingen, daar ben ik nou ook wel een beetje klaar mee.” De afgelopen twee weken verbleef ze in een kliniek in Nederland, maar werd daar zaterdag uitgezet. Volgens Barbie was dat omdat patiënten er feestjes mét drugs gaven, iets wat zij op dit moment absoluut niet kon gebruiken. Toen ze dat filmde en doorstuurde aan haar vriend, kreeg ze van de kliniek te horen dat dat toch echt niet de bedoeling was, waarna ze moest vertrekken.

Wél gelukkig in de liefde

De 29-jarige Scheveningse heeft inmiddels een nieuwe vriend. Ze leerde de zanger negen weken geleden kennen en is zo blij met hem dat ze zijn naam op haar arm heeft laten tatoeëren. “Niet alleen omdat hij mijn vriend is, maar ook voor wat hij heeft gedaan. Dat heeft nog nooit iemand voor me gedaan.” Jeffrey voelt zich zeer vereerd met de vereeuwiging op het lijf van zijn geliefde en hoopt dat als ze terugkomt uit Schotland ze een leuke toekomst bewandelen. “Ze moet gewoon terug naar de basis, naar het meisje hoe ze ooit geboren is.”

Niet zien van kinderen doet zeer

Samantha’s kinderen Angelina (6) en Milano (3) zijn tot 24 oktober door de rechter aan haar ex-man Michael toegewezen en ze doet haar uiterste best beter te worden voor hen. “Daar heb ik wel heel erg problemen mee, maar aan de andere kant denk ik: het is goed zo. Ik heb het een plekje gegeven, want ze kunnen mij niet zien zoals ik nu ben”, aldus Barbie. “Het klinkt misschien hard, maar ik wil ze pas zien als ik echt een stabiele, frisse moeder ben. Maar voordat ik naar Schotland ga neem ik wel afscheid van ze.”

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 113. De crisislijn is 24/7 open, ook kun je er terecht voor therapie met een psycholoog, of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still